FRI FRAKT
Från 590kr

YAG - Mineral Foundation: välj färg

Ekologisk mineralfoundation

YAG mineral foundation finns i 10 olika nyanser. En foundation används för att få ett jämnare underlag i ansiktet, en grund för en perfekt makeup. Läs mer om de olika nyanserna i texten nedan.


 

Tillgänglighet: I lager

249 kr

* Obligatoriska fält

YAG

Produktbeskrivning

Detaljer

YAG mineral foundation finns i 10 olika nyanser. En foundation används för att få ett jämnare underlag  i ansiktet, en grund för en perfekt makeup. Den bör aldrig läggas på i sådana mängder att det döljer den egna hudtonen, utan bör smälta ihop med underlaget.

Tips... beställ hem våra prover för att testa vilken foundation som passar dig bäst. Soft Latte, Soft Beige och Soft Cream är dom tre vanligaste. BESTÄLL PROVER HÄR

Tänk på att en foundation aldrig får vara för mörk så man får "maskface".

Applicera med en mjuk Kabuki borste som tar upp en perfekt mängd foundation.

Om nyanserna:

Soft Light
Soft light är en väldigt ljus nyans som passar dig som har en väldigt ljus hudton. Kanske är du svarthårig med ljus hy eller åt det rödlätta hållet. Porslins-hy och glas-hud är också två ord man brukar använda i sammanhanget.

Light Latte
Light latte har en lite kallare underton och är en väldigt ljus nyans som passar dig som har en väldigt ljus hudton. Kanske är du svarthårig med ljus hy eller åt det rödlätta hållet. Porslins-hy och glas-hud är också två ord man brukar använda i sammanhanget. Om man använder Light latte på vintern kan man byta till Soft latte på sommaren när man får lite färg, som är samma nyans men snäppet mörkare.

Light Beige
Light beige har en lite varmare underton och är en väldigt ljus nyans som passar dig som har en väldigt ljus hudton. Kanske är du svarthårig med ljus hy eller åt det rödlätta hållet. Porslins-hy och glas-hud är också två ord man brukar använda i sammanhanget. Om man använder Light beige på vintern kan man byta till Soft beige på sommaren när man får lite färg, som är samma nyans men snäppet mörkare.

Soft Latte
Soft latte har en lite kallare underton och är en av våra vanligaste nyanser. Den delar förstaplats med vår Soft beige som har samma ljushetsläge men som drar åt det varma hållet i stället. Den här nyansen brukar passa alla oss som var ljusa som små men är mera mellanblonda/cendré till mörkblonda i håret som vuxna. Om man använder Soft latte på sommaren kan man byta ner sig till Light latte på vintern när man är blekare. 

Soft Beige
Soft beige har en lite varmare underton och är en av våra vanligaste nyanser. Den delar förstaplats med vår Soft latte som har samma ljushetsläge men som drar åt det kalla hållet i stället. Den här nyansen brukar passa alla oss som var ljusa som små men är mera mellanblonda/cendré till mörkblonda i håret som vuxna. Om man använder Soft beige på sommaren kan man byta ner sig till Light beige på vintern när man är blekare. 

Soft Cream
Soft cream har en lite kallare underton och är en aningens mörkare nyans än våra storsäljare Soft latteoch Soft beige. Passar den som har en lite mörkare ton på sin hud eller den som kanske är i solen mycket. Tänk på att din foundationen alltid ska vara snäppet ljusare än din hudton för att slippa en mask kant vid haklinjerna.

Soft Tan
Soft tan har en lite varmare/gulare underton och är en aningens mörkare nyans än våra storsäljare Soft beige och Soft latte. Passar den som har en lite mörkare och gulare ton på sin hud eller den som kanske är i solen mycket. Tänk på att din foundationen alltid ska vara snäppet ljusare än din hudton för att slippa en mask kant vid haklinjerna.

Soft Mocca
Soft mocca är en betydligt mörkare nyans som passar den som har en mörkare hudton. Den har en lite varmare underton. Tänk på att din foundationen alltid ska vara snäppet ljusare än din hudton för att slippa en mask kant vid haklinjerna.

Soft Cacao
Soft cacao är en betydligt mörkare nyans som passar den som har en mörkare hudton. Soft cacao undertoner drar lite mot det röda hållet. Tänk på att din foundationen alltid ska vara snäppet ljusare än din hudton för att slippa en mask kant vid haklinjerna.

Soft Chocco
Soft chocco är en betydligt mörkare nyans som passar den som har en betydligt mörkare hudton. Den är ganska neutral i tonen och har inga röda undetroner. Tänk på att din foundationen alltid ska vara snäppet ljusare än din hudton för att slippa en mask kant vid haklinjerna.


Innehåll: (Mica) CI77019, (Titanium dioxide) CI77891, (Zinc oxide) CI77947, (Ultramarine blue) CI77007, (Iron oxide) CI77491, CI77492, CI77499

Burk med sil.

Mer information

Mer information

Namn 2 Ekologisk mineralfoundation
Barcode Nej
Storlek 3 gr
Hudtyp Nej
Brand YAG
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Bra!Recension av Sofie
Betyg
Jag var tveksam att det skulle bli bra, för jämfört med tidigare mineralsmink (Bare Minerals) verkade pudret smuligt och grovt, och jag blev förvånad över att resultatet faktiskt blev riktigt bra, bara pudret först jobbades in ordentligt i en bra borste, innan själva applikationen. (Skrevs den 2016-12-15)

Skriv din egen recension

Du recenserar: YAG - Mineral Foundation: välj färg

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg