FRI FRAKT
Från 590kr

YAG - Mineral highlighter: välj färg

Ekologisk mineralhighlighter i puderform

Ekologisk mineralhighlighter i puderform som kan användas i ansiktet, dekolltaget och på nyckebenen för att skapa skimmer och fin lyster. 

Tillgänglighet: I lager

199 kr

* Obligatoriska fält

YAG

Produktbeskrivning

Detaljer

Ekologisk mineralhighlighter i puderform som kan användas i ansiktet, dekolltaget och på nyckebenen för att skapa skimmer och fin lyster. Passar även fint som ögonskugga.

Applicera med hlälp av en  blender/highlighterborste  på utvalda delar av ansiktet (kindbenen,  och dekolletaget. Alternativt med en ögonskuggspensel för att använda som ögonskugga. Highlighter lyfter fram de partier där den apliceras.

Nyanser:

  • Pink: passar dig med kall hudton. Lätta att applicera och ger en fräsch lyster som sitter hela dagen. Passar bra som ögonskugga för att lyfta ögonbrynet lite extra.
  • Gold: ger en fin fräsch, gyllene lyster. Perfekt för lite mörkare eller solbrun hudton. 
  • Pale: en ljus highligter som kan användas på partier i hela ansiktet, dekolletaget och på nyckelbenen för att skapa shimmer och fin lyster. Passar även fint som ögonskugga.  
  • Lilac: en highlighter med mycket fint glitter i. Passar dig som vill ha en kraftfull lyster och passar särskilt bra för den mycket ljusa huden. Lätt att applicera och sitter hela dagen. Passar bra som ögonskugga för att lyfta ögonbrynet lite extra. Den blir inte lila på men drar åt det kalla hållet.
  • Champagne: en highlighter som passar dig med en varmare hudton. Lätt att applicera och ger en fräsch lyster som sitter hela dagen. Passar bra som ögonskugga för att lyfta ögonbrynet lite extra.

 

Innehåll/INCI: (Mica) CI77019, (Titanium Dioxide) CI77891 (Iron Oxide) CI77491, CI77492, CI77499 (Ultramarine Blue) CI77007 (Ferrie Ferrocyanide) CI77510.

Mer information

Mer information

Namn 2 Ekologisk mineralhighlighter i puderform
Barcode Nej
Storlek 1 gr
Hudtyp Nej
Brand YAG
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: YAG - Mineral highlighter: välj färg

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg