SNABBA LEVERANSER

FRI FRAKT ÖVER 590 KR

Vilda djur är inte underhållning!

Vilda djur är inte underhållning!

Tusentals vilda djur fångas för att uppträda för turister

Kissed By Eco har valt ut ett nytt projekt som vi vill stödja under 2017. För varje webborder* skänker vi 10 kr till Word Animal Protections projekt för att skydda vilda djur från grym turistunderhållning.

Tusentals vilda djur fångas i vilt tillstånd och misshandlas för att få dem att uppträda för turister. Elefanter, lejon, apor, björnar och många andra vilda djur plågas inom turistindustrin. Reseföretag över hela världen tjänar pengar på några av världens grymmaste attraktioner med vilda djur. Varje år blir hundratusentals vilda djur infångade, inspärrade och misshandlade – enbart för att underhålla turister.

Några av de grymmaste attraktionerna med vilda djur är till exempel:

Elefantridning

Elefanter tas från sin mamma när de är små för att sedan tvingas att bära runt på turister. De tränas med brutala metoder för att brytas ner mentalt. Det vanligaste är att de kedjas fast i små burar och blir slagna.

Bli fotograferad med en tiger

Tigerungar tas från sin mamma när de är mycket små så att turister kan fotografera sig med dem. Under flera timmar varje dag blir de klappade och bärs runt av turister, och när de inte fotograferas sitter de fastkedjade eller i små burar med cementgolv..

Delfiner som uppträder

Miljoner turister besöker delfinarier och vet inte om det lidande som delfinerna utsätts för bara för att de ska förmås att uppträda.

*webborder över 250 kr.