FRI FRAKT
Från 590kr

Sminkborttagningssvampar & Bomull

Veganska sminkborttagningssvampar & bomull

Skonsamma och effektiva produkter som hjälper dig avlägsna makeup finns i många varianter. Välj mellan ekologisk bomull, tvättbara rengöringsrondeller, konjakssvampar, naturliga rengöringssvampar och våtservetter. Använd tillsammans med din favoritrengöringsprodukt.

Hos Kissed by Eco hittar du sminkborttagningssvampar och bomull från varumärken som Bocoton, Lamazuna, Natracare, Organics by Sara, The Konjac Sponge Co.

 Läs mer

11 artiklar

per sida

 • BOCOTON
  Ekologiska bomullsovaler

  Bomullsovaler för ansiktsrengöring. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

  29 kr
 • BOCOTON
  Ekologiska bomullsrondeller

  Bomullsrondeller för ansiktsrengöring. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

  23 kr
 • LAMAZUNA
  Cleansing Wipes Refill

  10 st tvättbara rondeller av mjukaste mikrofiber som även passar känslig hud. Återanvändningsbara vita och rosa rengöringsrondeller från Lamazuna. 

  109 kr
 • 1 recension(er)

  LAMAZUNA
  Cleansing Wipes

  Återanvändningsbara vita och rosa rengöringsrondeller från Lamazuna. 10 st tvättbara rondeller av mjukaste mikrofiber som även passar känslig hud.

  189 kr
 • NATRACARE
  Cleansing Make-up Removal Wipes

  Natracare rengörinsservetter för makeup är en mjuk våtservett av 100% ekologiskt certifierad bomull. Våtservetterna är berikade med ekologiska eteriska oljor av mandel, aprikos och kamomill. Natracares sminkborttagningsservetter återfuktar, rengör och fräschar upp din hud naturligt. Den mjuka och tåliga ekologiska våtservetten rengör milt men effektivt, och klarar av att ta bort även vattenfast mascara och läppstift.

  55 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Facial Cleansing Sponge

  En naturlig och miljövänlig rengöringssvamp för ansiktet gjord utav cellulosa. Perfekt för daglig rengöring av ansiktet med Cleansing oil för att avlägsna smuts och smink från huden

  20 kr
 • THE KONJAC SPONGE CO
  Facial Puff Sponge 100% Pure

  En tvättsvamp som passar alla hudtyper och hela familjen.

  109 kr
 • THE KONJAC SPONGE CO
  Facial Puff Sponge Bamboo Charcoal

  En rengöringssvamp för ansiktet fullproppad med mineralrik aktiv bambukol som avfettar fet hy och oljig aknebenägen hy. 

  109 kr
 • THE KONJAC SPONGE CO
  Facial Puff Sponge Green Clay

  Den perfekta rengöringssvampen för tonårshy eller normal- till blandad- eller oljig hud som lätt får blemmor. 

  109 kr
 • THE KONJAC SPONGE CO
  Facial Puff Sponge Pink Clay

  Den idealiska rengöringssvampen för torr, känslig, irriterad hud, och/eller hud som utsätts för luftkonditionering, solexponering och torr, varm inomhusluft.

  109 kr
 • 2 recension(er)

  THE KONJAC SPONGE CO
  Facial Puff Sponge Red Clay

  En rengöringssvamp för ansiktet med fransk röd lera passar perfekt för torr och mogen hy.

  109 kr

11 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 11 av totalt 11