FRI FRAKT
Från 590kr

True Glue - Eco Chic Lashes: Dahlia

Veganska lösögonfransar

Dahlia lösögonfransar är en modell som passar alla ögon perfekt!  Den osynliga franskanten och de solfjädersformade fransarna ger ett ett vackert och naturligt utseende. 

Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

119 kr
True Glue

Produktbeskrivning

Detaljer

Dahlia lösögonfransar är en modell som passar alla ögon perfekt!  Den osynliga franskanten och de solfjädersformade fransarna ger ett ett vackert och naturligt utseende. En fantastisk frans för nybörjaren, för vardagslooken eller som en extra boost till kvällsmakeupen utan att känna sig allt för extravagant.

Eco-Chic Lashes är en serie med veganska, Cruelty-Free och ekovänliga lösögonfransar för en naturlig look. Eco-Chic Lashes har ett tunt fransband för för enkel applicering och ett naturligt resultat. Applicera med True Glue Vegan Lash franslim.Om du tar väl hand om dina fransar kan du använda dem upp till 5 gånger.

Förpackningen innhehåller ett par lösögonfransar tillverkade av 100% syntetiskt material.

Användning: Trimma till önskad form, applicera True Glue Vegan Eyelash Adhesive och låt torka i ca 30 sek. Applicera sedan fransen när limmet är lite klibbigt. Använd gärna Lash Applicator Tweezer fransapplikator som är en pincett speciellt utformad för att göra fransappliceringen lättare.

Mer information

Mer information

Namn 2 Veganska lösögonfransar
Barcode Nej
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand True Glue
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: True Glue - Eco Chic Lashes: Dahlia

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg