FRI FRAKT
Från 590kr

Fransvård

Veganskt ögonfransserum & ögonfransnäring

Ett ögonfransnäring stärker dina ögonfransar och ger dem extra näring och ett ögonfransserum kan påskynda tillväxten av ögonfransarna och göra dem längre och tätare. Svaga och glesa ögonfransar kan gynnas av ett ögonfransserum vid regelbunden användning.

Hos Kissed by Eco hittar du ögonfransvård från varumärket Sante.

 Läs mer

6 artiklar

per sida

 • SANTE
  Clear Lash & Brow Eye Gel Talent

  Ett transparant, vårdande och snabbtorkande frans- och ögonbrynsgelé från Sante naturkosmetik som hjälper dig att forma brynen och håller varje strå på plats.

  76 kr
 • SANTE
  Lash Balm

  För längre ögonfransar, används i kombination med Hypnotic lashes. Mild ögonfransvård för fylligare och silkeslena ögonfransar.

  129 kr
 • SANTE
  Natural Lash Extension Serum

  Natural Lash Extension Serum är ett serum som stärker ögonfransarna och gör dem längre med hjälp av naturliga ekologiska ingredienser. 

  269 kr
 • TRUE GLUE
  Lash Shampoo

  True Glue Lash Shampoo är ett supermilt schampo för skonsam rengöring av ögonfransar, lösögonfransar och fransförlängning. Schampot avlägsnar sminkrester, franslim och smuts

  269 kr
 • TRUE GLUE
  Natural Grow Organic Castor Oil

  True Glue's Natural Grow 100% ren ricinolja. Ricinolja stimulerar hårväxt och ger intensiv näring till torra fransar, ögonbryn, skägg och nagelband.

  169 kr
 • TRUE GLUE
  Natural Lash And Brow Serum Whip Into Shape

  Ett frans- och brynserum som stärker dina naturliga fransar och stimulerar hårväxten.Ger dina fransar och bryn en naturlig hjälp på traven.

  359 kr

6 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 6 av totalt 6