FRI FRAKT
Från 590kr

Primer

Vegansk primer

En primer håller sminket på plats hela dagen och ger en jämnare och snyggare bas som gör det enklare att applicera en foundation. Stora porer och linjer fylls ut och huden får som ett utjämnande lager redo för makeup! Våra veganska primers innehåller inga animaliska ingredienser och har så klart inte testats på djur.

Primer appliceras efter  Läs mer

6 artiklar

per sida

 • 100% PURE
  Mattifying Primer

  Silikonfri primer från 100 % Pure mattar ner och ger huden en fin glansfri yta med hjälp av naturliga och renande örter, bland annat kollagen från sjögräs. Den matta ytan ger en perfekt makupbas och gör så att sminket håller sig fint längre. Mattifyning Primer passar alla hudtyper.

  490 kr
 • 1 recension(er)

  CONCRETE MINERALS
  Electric Eye Primer

  En lyxig silkeslen ögonskuggsprimer från Concrete Minerals som får din ögonskugga att stanna där den ska hela dagen och som gör så att skuggan inte lägger sig i vecken på ögonlocken.

  169 kr
 • LILY LOLO
  Prime Focus Eye Primer

  Ögonprimer från Lily Lolo med en naturlig krämig vaxbaserad formula.

  150 kr
 • 1 recension(er)

  ZUII ORGANIC
  Colour Corrective Primer

  Organic Colour Corrective Primer från Zuii jämnar ut hudtonen och neutraliserar missfärgningar före applicering av foundation.

  335 kr
 • ZUII ORGANIC
  Foundation Primer & Colour Corrective Primer T...

  Testa din nyans på Zuii Organic Flora Foundation Primer eller Colour Corrective Primer innan du köper originalstorlek. Frakt för endast provpåsar är 19 kr.

  15 kr
 • ZUII ORGANIC
  Foundation Primer

  Organic Foundation Primer från Zuii ger din hud en mjuk yta som binder foundationen och mjukgör hudens fina linjer. Samtidigt ger den en kombination av vårdande ingredienser och utökat skydd för din hy. Används före applicering av foundation. Applicera dagkräm under primern om din hud behöver det.

  335 kr

6 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 6 av totalt 6