FRI FRAKT
Från 590kr

Bronzer - Solpuder

Vegansk Bronzer & Solpuder

En bronzer eller ett solpuder ger huden en fräsch och solkysst look. Hos Kissed by Eco hittar du både skimmrande och matta veganska bronzers.

En bronzer kan appliceras både i ansiktet och på kroppen.  Läs mer

7 artiklar

per sida

 • ECO MINERALS
  ECO Refill Mineral Makeup

  Fyll på din tomma burk från Eco Minerals med ECO Refill så sparar vi på plasten - ett bra val för vår planet och för din plånbok! Om du endast beställer ECO refill så betalar du bara 19 kr i frakt (frakten är 49 kr om du lägger till andra produkter i din varukorg). Välj produkt och nyans i listan nedan.

  279 kr
 • ECO MINERALS
  Mineral Bronzer TEST

  Prov på ECO minerals Mineral Bronzer. Proverna innehåller ca 0,6-1g och brukar normalt räcka ett flertal gånger beroende på täckning.

  Nyanser:
  Holiday - Terracotta bronze för ljus till medium. 
  Summer - Semi matt bronzer, passar alla. 
  ECO Exotic - Klassisk äkta bronzer med diskret ljusstyrka. Frakt för endast provpåsar är 19 kr.

  15 kr
 • ECO MINERALS
  Mineral Bronzer: välj färg

  100% ren och naturlig mineralbronzer från ECO Minerals. Ger din hy en vackert solkysst glöd, och innehåller naturlig solskyddsfaktor i form av ljusreflekterande mineraler.

  319 kr
 • LILY LOLO
  Mineral Bronzer TEST

  Testa din nyans på Lily Lolo's Mineral Bronzer innan du köper originalstorlek. Testerna är mindre prova-på-förpackningar på 0,75 gr. Frakt för endast tester är 19 kr.

  50 kr
 • LILY LOLO
  Mineral Bronzer Välj Nyans

  Mineralbronzer från Lily Lolo.

  245 kr
 • YAG
  Bronz Glimmer

  Bronz Glimmer är ett puder som du använder när du känner dig blek och glåmig eller bara vill skugga kindbenen med en mörkare lyster nedanför din rouge eller använd den som ögonskugga.

  249 kr
 • ZUII ORGANIC
  Powder Foundation Hazelnut

  Mellanjlus hudton med gul underton. Passar utmärkt som bronzer och solpuder, lätta skuggningar på ljus hy och som foundation för mörk hy.

  385 kr

7 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 7 av totalt 7