FRI FRAKT
Från 590kr

Váli - Säkerhetshyvel

Váli säkerhetshyvel - med endast ett enda blad i perfekt vinkel skär den i jämn nivå med huden utan drag och slit. Skäggstråna får därmed en bra chans att växa ut normalt igen efter rakningen. Utan utslag och irritation. Svensktillverkade produkter med italiensk design och av hög kvalité.

Bara 1 kvar

Tillgänglighet: I lager

259 kr
Váli

Produktbeskrivning

Detaljer

Váli säkerhetshyvel - med endast ett enda blad i perfekt vinkel skär den i jämn nivå med huden utan drag och slit. Skäggstråna får därmed en bra chans att växa ut normalt igen efter rakningen. Utan utslag och irritation. Svensktillverkade produkter med italiensk design och av hög kvalité.

Váli säkerhetshyvel är tre-delad och välbalanserad och väger hela 80 gr! Lite extra vikt har lagts på huvudet för att ge en friktionsfri rakning med perfekt grepp. En tidlös design i ebenholtsimitation som ger bra grepp och enklare manövrering, men är även en prydnad i badrummet.

Effektiv mot lockig och grov hårväxt, och är dermatologiskt rekommenderat för dig som har problem med rakfinnar och irriterad hud efter rakning.

Två stycken platinapläterade dubbelrakblad av svenskt stål medföljer.

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Storlek 100 ml
Hudtyp Nej
Brand Váli
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Váli - Säkerhetshyvel

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg