FRI FRAKT
Från 590kr

True Glue - Lash Shampoo, 50 ml

Milt schampo för ögonfransar

True Glue Lash Shampoo är ett supermilt schampo för skonsam rengöring av ögonfransar, lösögonfransar och fransförlängning. Schampot avlägsnar sminkrester, franslim och smuts

Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

269 kr
True Glue

Produktbeskrivning

Detaljer

True Glue Lash Shampoo är ett supermilt schampo för skonsam rengöring av ögonfransar, lösögonfransar och fransförlängning. Schampot avlägsnar sminkrester, franslim och smuts.Rengöringen som är speciellt utformad för att rengöra lösfransar och fransförlängningar samtidigt som det fungerar som en ögonmakeupborttagning.

Oljefria True Glue Lash Shampoo har ett neutralt PH-värde och rengör fransarna skonsamt och håller borta bakterier sm kan orsaka infektioner och irritation.Schampot har ett rikt och mjukt skum som tar bort överflödig olja, damm och sminkrester från både dina naturliga och syntetiska ögonfransar.

Innehåller högpresterande ingredienser som hjälper till att behandla och återfukta utan att skada den ömtåliga huden runt ögonen. Regelbunden användning förbättrar hälsan hos naturliga ögonfransar genom att djuprengöra ögonfranssäckarna. Säker för användning med lösfransar, ögonfransförlängningar och naturliga fransar. Förläng användningen av dina lösfransar och minska slitaget på dina fransförlängningar!

Regelbunde användning kan förbättra hälsan på dina fransar och ge starkare och mjukare fransar tack vare skonsam gurka och trollhassel.

Användning:

  • Som sminkborttagning och ögonfransförlängnings-rengöring. Tryck ut en pump av Lash Shampoo på en liten bit bomullsrondell och svep försiktigt fram och tillbaka över dina fransar. Skölj med vatten.
  • För borttagning av lim och rengöring av lösfransar: Applicera Lash Shampoo på en bomullspinne och svep längs fransbandet för att försiktigt ta bort eventuellt lim eller rester. Du kan också applicera på en spoolie/fransborste och borsta igenom fransarna för att ta bort smink eller limrester från fransfibrerna.

Innehåll: Aqua, Sodium lauroyl glutamate, Hamamelis virginiana (witch hazel) extract, Sodium chloride, Tocopheryl acetate, Melaleuca alternifolia (tea tree) extract, Allantoin, Betaine, Aloe andongensis leaf extract, Cucumis sativus (cucumber) fruit extract, Ascorbic acid, Panthenol, Sodium benzoate.

Mer information

Mer information

Namn 2 Milt schampo för ögonfransar
Barcode Nej
Storlek 50 ml
Hudtyp Nej
Brand True Glue
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: True Glue - Lash Shampoo, 50 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg