FRI FRAKT
Från 590kr

The Humble Co - Ekologisk Tandborste i Bambu

Humble Brush ekologisk tandborste med skaft i bambu är nu 100 % vegan! Skaftet är behandlat med vax från sojabönor. Välj storlek och färg när du beställer. 

Tillgänglighet: I lager

34 kr

* Obligatoriska fält

The Humble Co.

Produktbeskrivning

Detaljer

Ekologisk tandborste med skaft i panda-vänlig bambu, för barn och vuxna.

Tandborsten för barn är 14,5 cm och är supersoft. Tandborsten för vuxna är 19 cm och är soft. Välj storlek och färg när du beställer.

Humble Brush har skapat ett kvalitativt och enkelgreppat handtag, gjort helt utav bambu och format efter din hand. Den har en naturlig känsla i både hand och mun och designen ser väldigt bra ut i badrummet.

Tandborsten innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda utav nylon. De enda alternativen till nedbrytbara borststrån är gris- eller vildsvinshår. Detta är dock inget vi ville använda på våra tandborstar, så därför valde vi att istället gå vidare med Nylon, mer specifikt Nylon-6. Högre grader av Nylon-6 har visats vara biologiskt nedbrytbara ca 3 år efter bortskaffande.

Humble Brush använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta dig att använda tandborsten i 2-4 månader. Bambuskaftet är behandlat med ett naturligt vax från sojabönor för att hålla sig fräscht längre och för att ge dig ett bättre grepp.

Med rätt skötsel håller Humble Brush bambutandborste precis lika länge som den vanliga plasttandborsten. Däremot är det rekommenderat att man byter ut sin tandborste var tredje månad, eller när borststråna är utslitna.

Humble Brush Foundation tillsammans med partners hjälper människor i nöd av munvård runt om i världen. För varje såld tandborste så skänker Humble Brush en fysisk tandborste eller produktionskostnaden av en.

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Hudtyp Nej
Brand The Humble Co.
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (5)

Superbra!Recension av Katja
Betyg
Slitstark tandborste med bra grepp! (Skrevs den 2020-03-28)
PerfektRecension av Klara
Betyg
Jag tycker den är jättebra, perfekt mjukhet och lättanvänd. (Skrevs den 2019-05-21)
Så glad!Recension av Isabella
Betyg
Så glad över en tandborste som minskar på plast!! Handtaget är mjukt och bra och tandborsten håller sig fräsch lika länge som en "vanlig" (Skrevs den 2018-09-23)
ToppenRecension av Jessica JH
Betyg
Bösta tandborsten som finns! Älskar att den är så snygg, nedbrytbar & vegansk (Skrevs den 2017-03-31)
Lite hård men braRecension av Sandra
Betyg
Lite hård men bra. (Skrevs den 2017-03-24)

Skriv din egen recension

Du recenserar: The Humble Co - Ekologisk Tandborste i Bambu

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg