FRI FRAKT
Från 590kr

The Humble Co - Dental Floss Fresh Mint, 50 m

Tandtråd med smak av mint

Tandtråd med smak av kanel från The Humble co. Humble floss är en stark och hållbar tandtråd täckt med en smak av kanel och xylitol för att ge en behaglig och effektiv rengöring. 

Tillgänglighet: I lager

45 kr
The Humble Co.

Produktbeskrivning

Detaljer

Tandtråd med smak av fräsch mint från The Humble co. Humble floss är en stark och hållbar tandtråd täckt med en smak av mint och xylitol för att ge en behaglig och effektiv rengöring. 

Tandtråden är belagd med ett lager Candelillavax (utvinns från från Candelillabuske) istället för de animaliska vaxer som normalt används (ofta gelatin eller PFC). 

Så många som 700 miljoner plastförpackningar för tandtråd slängs varje år! The Humble co. har tagit fram en förpackning av återvunnen kartong som även fungerar utmärkt som dispenser.

Hur ofta bör du använda tandtråd?

Tandtråd är en viktig rutin för god munhälsa och friska tänder. Tandtråden hjälper till på de ställen där det är svårt att komma åt mellan tänderna och förebygger tandlossning, tandköttsproblem och tandsten. Vi rekommenderar att du använder tandtråd en gång per dag, gärna på kvällen innan du går och lägger dig. 

Mer information

Mer information

Namn 2 Tandtråd med smak av mint
Barcode Nej
Storlek 50 m
Hudtyp Nej
Brand The Humble Co.
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

En väldigt bra tandtråd i helt rätt förpackningRecension av Tobias Lennartsson
Betyg
Tandtråden är väldigt stark. Har aldrig trasslat eller gått av för mig. Dessutom är rullen 50 meter lång (dubbelt så lång som de flesta andra fabrikat).

Smaksak men passar för mig: Mild mintsmak. Medeltjock rund tråd (inte platt).

Förpackningen är helt rätt. Jag skulle vilja skriva genial men den är egentligen bara helt rätt. Det är de andra tillverkarna som gör helt fel som gör klumpiga plastförpackningar med lite tandtråd när alla borde göra såhär: En enkel pappersförpackning med mycket tandtråd. (Skrevs den 2019-12-01)

Skriv din egen recension

Du recenserar: The Humble Co - Dental Floss Fresh Mint, 50 m

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg