FRI FRAKT
Från 590kr

So Eco - Complexion Sponge

Makeupsvamp

So Eco Complexion Sponge är en mjuk latexfri makeupsvamp som du använder för att lägga en felfri makeupbas. 

Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

79 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

So Eco Complexion Sponge är en mjuk latexfri makeupsvamp som du använder för att lägga en felfri makeupbas. Den lyxiga supermjuka sminksvampen använder du tillsammans med foundation, BB-, CC- och DD-krämer för att släta ut och ge en fin och jämn bas samt för att täcka fläckar och ojämnheter.

Svampen kan användas torr eller fuktad och är supermjuk, smular inte och håller länge. Passar alla foundationprodukter, både kräm, flytande och puder samt även rouge och puder. Den är också lätt att rengöra. Svampen har en rundad sida för att använda på de större ytorna i ansiktet genom att badda/klappa in produkten. Den spetsigga änden använder du för att täcka blemmor och ojämnheter.

So Eco erbjuder en serie med PETA-certifierade Cruelty-Free och veganvänliga sminktilbehör med stort fokus på att tilverka produkter av material som är ansvarsfullt och etiskt framtagna. Produkterna är ergonomiskt utformade och tillverkade av hållbart producerade och återvinningsbara material. Borstarna har skaft av bambu och hylsor av återvunnen aluminium för att ge en så liten miljöpåverkan som möjligt.

Ytterförpackningarna är plastfria och tillverkade av FSC-certifierat papper och är biologiskt nedbrytbara. Påsarna och "fönstren" i förpackningarna är gjorda av majsstärkelse (PLA) och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna är gjort med miljövänligt sojabläck. 

Mer information

Mer information

Namn 2 Makeupsvamp
Barcode 5060422890639
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand So Eco
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: So Eco - Complexion Sponge

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg