FRI FRAKT
Från 590kr

Senses by Nature - Ask & Embla Torrschampo Clean Hair & Clear Mind, 45 gr

Ett naturligt torrschampo med pepparmynta att använda mellan hårtvättarna. Upplev den rena, fräscha känslan av rent hår och ett piggt sinne!
Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

116 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Ett naturligt torrschampo att använda mellan hårtvättarna. En hjälp för att kunna tvätta håret mindre ofta vilket i förlängningen oftast ger ett mindre fett hår och en friskare hårbotten. Upplev den rena, fräscha känslan av rent hår och ett piggt sinne! Samtidigt som de naturliga ingredienserna milt rengör ditt hår och hårbotten får du en lätt svalkande känsla i både hår och sinne. Med uppiggande pepparmynta får du snabbt en fräschet som känns hela dagen.

Användning: Gör en bena i håret och "peppra" ut lite pulver längs benan. Massera lätt med fingertopparna och upprepa över det område som är fett. Borsta sedan ut överflödig produkt ur håret.

Produkterna är framtagna utifrån mångårig erfarenhet och kunskap om vegetabiliska  oljor, deras unika effekter och inverkan på hud och hår.

Ask & Embla är en serie från Senses by Nature vars ekologiska naturkosmetiska produkter är en buffé av tilltalande, själfulla produkter för din vardagliga kroppsvård.

Innehåll: White clay, Oryza sativa starch, Iris florentina powder, mentha piperita oil, naturliga ämnen i eterisk olja* limonen, linalool.

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Storlek 45 gr
Hudtyp Nej
Brand Senses by Nature
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Senses by Nature - Ask & Embla Torrschampo Clean Hair & Clear Mind, 45 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg