FRI FRAKT
Från 590kr

Sante - Tandkräm med B12-vitamin utan fluor, 75 ml

Tandkräm med vitamin B12 utan fluor är en tandkräm som hjälper till att öka din B12-nivå. Innehåller havssalt och mineralslipmedel som tar bort bakteriebeläggningar och plack.

Tillgänglighet: I lager

76 kr
Sante Naturkosmetik

Produktbeskrivning

Detaljer

Tandkräm med vitamin B12 är testad av tandläkare. Dess aktiva ingredienskomplex av natriumfluoride, xylitol och ekologisk salvia skyddar tänder och tandkött. Kombinationen av natriumflouride och vitamin B12 är effektiv mot bakterien som orsakar karies och tandköttsinflammation. En effektiv tandkräm med ett aktivt komplex mot karies, tandlossning och plack. Tandkrämens fina formula ger en skonsam rengöring av tänder och tandkött. Därtill ges en frisk smak och andedräkt av äkta pepparmyntsolja.

En kronisk brist på vitamin B12, som ofta drabbar vegetarianer, veganer och äldre, kan leda till hälsoproblem. Vitamin B12 i Dental Med tandkrämen absorberas av kroppen via slemhinnorna i munnen och kan med regelbunden användning - minska eller till och med eliminera B12 brist.

Testresultat visar på en 60% ökning av vitamin B12 efter två applikationer dagligen under enbart 4 veckors användning. (Källa Institutionen för klinisk kemi och biokemi vid universitet i Magdeburg, Tyskland 2001).

Observera: Förhindra att barn under 6 år sväljer för mycket tandkräm, använd endast en ärtstor mängd för att rengöra tänderna. Av denna anledning bör tandborstningen övervakas av vuxna.

Innehåll: Aqua (water), Glycerin, Sorbitol, Hydrated silica, Maris sal (sea salt), Xylitol, Disodium cocoyl glutamate, Sodium cocoyl glutamate, Cyanocobalamin, Xanthan gum, Algin, Aroma (flavour).

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode 4025089076384
Storlek 75 ml
Hudtyp Nej
Brand Sante Naturkosmetik
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Sante - Tandkräm med B12-vitamin utan fluor, 75 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg