FRI FRAKT
Från 590kr

Sante - Ekologisk Örthårfärg, 100 gr

Naturlig hårfärg av örter

Ge ditt hår all den skönhet naturen har att erbjuda! Uttrycksfulla färger, silkeslen glans och en mängd volym. SANTE växtbaserade hårfärger ger ditt hår en skyddande färg, som kombineras med din egen naturliga hårfärg för att producera ett unikt resultat. Skapa hela individuella nyanser eller slinga håret - långvarigt resultat och mycket mild.

Tillgänglighet: I lager

116 kr

* Obligatoriska fält

Sante Naturkosmetik

Produktbeskrivning

Detaljer

100% Naturligt - 100% Rätt - 100% Personligt

 

 • Fri från peroxid, ammoniak och andra kemiska komponenter
 • Fri från syntetiska färgämnen, doftämnen och konserveringsmedel
 • Vegan
 • Pulver med ekologiskt hennaextrakt (med undantag för svart)

Tips: Färga en testslinga först. Vi rekommenderar att du använder schampo Lava Power innan färgning, då leran i schampot hjälper till att avlägsna kemikalier i håret och ger färgen bättre fäste samt gör att färgningen får en ännu bättre effekt. Till efterbehandling rekommenerar vi hårbalsam Brilliant Care som ger extra lyster och som förlänger färgens hållbarhet.

Hur färgen fungerar: Färgen går ej in i hårstråna som kemiska hårfärger gör utan lägger sig runt stråna som en skyddande film. Detta gör att din egen hårfärg kombineras med örthårfärgen och ger ett unikt resultat. Resultatet blir alltid naturligt, silkesglansigt och långvarigt. Färgresultatet räcker i ca 6-8 veckor.

OBS! Om du har kemikaliebehandlat hår, eller mycket kemikalierrester i håret finns det risk för lite eller inget resultat alls.

Grått hår: SANTE Örthårfärger fungerar utmärkt på grått hår (upp till 30% grått), dock blir det inte heltäckande som kemiska hårfärger. Ju mer grått hår man har, desto sämre täcker färgen. Perfekt om du vill minska kontrasten mellan grått och icke-grått hår. OBS! Den svarta färgen fungerar inte på grått hår. Den svarta färgen kan användas på grått hår enbart om den är blandad med någon av de andra örthårfärgerna. Mer ingående tips för naturligt resultat vid färgning av grått hår finns beskrivet i produktens bruksanvisning. För att täcka grått hår rekommenderar vi mörkbruna eller röda nyanser.


Färgbeskrivning:

För att få hjälp att välja färg, se Santes hårfärgkarta.

Användning

Förbehandling:För bästa resultat kan man förbehandla håret med Lava Power Schampo. Detta rekommenderas speciellt till hår som har rester från kemiska hårfärger och konventionella hårprodukter (schampo, balsam, styling etc).

Färgning:Blanda färgpulvret med kokande vatten eller kokande kaffe (många upplever att färgen fäster bättre med kaffe). För bästa resultat, applicera hårfärgen med en hårfärgningsborste (ingår ej) i botten av håret ut till topparna. Applicera sektion för sektion i håret. Verkningstiden varierar beroende på hårkvalitet samt önskat färgresultat. Gör alltid en provslinga först för att se verkningstiden/resultat.

Verkningstid 30 min - 2 timmar

En förpackning innehåller:

 • 100 gram örthårfärgningspulver
 • 1 par handskar
 • 1 värmehuva
 • en bruksanvisning som ska läsas igenom noga

Ett paket räcker för ett axellångt hår.

Färgresultat håller i ca 6-8 veckor.

Detta produkt rekommenderas att använda i kombination med no 'poo.

Fritt från:

 • Peroxider
 • Ammoniak
 • Sulfater ovh tensider
 • Konserveringsmedel
 • Syntetiska färgämnen
 • Kemiska tillsatser

Mer information

Mer information

Namn 2 Naturlig hårfärg av örter
Barcode Nej
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Sante Naturkosmetik
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Mycket bra produkt som ger fin lyster år håretRecension av Linda Gehrman
Betyg
Jag färgade mitt mörkblonda hår med Santes färg Naturröd. Valde att ha i 1 msk Honung och 1 msk Olivolja i blandningen och så fick den sitta i 1½ timma. Håret är blankt, perfekt henna rött (lite åt det orangea hållet så som jag vill ha det). Blandningen skulle räcka väl även till ett hår längre än mitt som är axellångt. (Skrevs den 2017-01-30)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Sante - Ekologisk Örthårfärg, 100 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg