FRI FRAKT
Från 590kr

Presentkort

6 artiklar

per sida

 • KISSED BY ECO
  Presentkort hos Kissed By Eco

  Ge bort ett presentkort till någon du tycker om! Välj värde. Så fort du har betalat får du via mejl en rabattkupong av motsvarande värde. Presentkortet är giltigt i ett år från inköpsdatum och skickas till dig på mail efter köp och betalning. OBS! Presentkort aktiveras efter betalning, vid val av faktura som betalningsalternativ så aktiveras presentkortet när den är betald.

  100 kr
 • ETICARD
  Djurens Rätt Gåvobevis

  Det här gåvobeviset möjliggör vårt arbete för djuren som utnyttjas i djurförsök, men också vårt arbete för djuren i livsmedelsindustrin, pälsindustrin och djur som på andra sätt utnyttjas. Vid köp av endast gåvokort är frakten 16 kr.

  30 kr
 • ETICARD
  Amnesty International Gåvobevis

  Tillsammans gör vi allt som står i vår makt för att öka skyddet och stärka människorättsförsvare världen över. Visst blåser det kallt i vår omvärld. Men tillsammans kan vi ändra på det. Vänd din frustration till engagemang. Vid köp av endast gåvokort är frakten 16 kr.

  30 kr
 • ETICARD
  Greenpeace Gåvobevis

  Tillsammans kan vi skydda Arktis! Med det här gåvobeviset så är det möjligt för oss att dokumentera effekterna av klimatförändringarna på plats, att utforma kampanjer för att få politiker att ge Arktis ett lagligt skydd samt att få oljebolag att avstå riskfyllda oljeäventyr i den känsliga miljön. Vid köp av endast gåvokort är frakten 16 kr.

  30 kr
 • ETICARD
  ECPAT Gåvobevis

  Barnsexhandeln sker på och utanför nätet, både i Sverige och utomlands. Det handlar om barn som köps och säljs för sexuella syften. ECPAT arbetar för en värld fri från barnsexhandel. Vid köp av endast gåvokort är frakten 16 kr.

  30 kr
 • ETICARD
  Diakonia Gåvobevis

  Hjälp oss ge de unga kvinnorna i Bangladesh vind i ryggen. En del har redan tagit sina första tramptag mot jämställdhet, men det finns många fler att hjälpa upp i sadeln. Donationen i det här gåvobeviset bidrar till att stödja verksamheten. Vid köp av endast gåvokort är frakten 16 kr.

  30 kr

6 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 6 av totalt 6