FRI FRAKT
Från 590kr

Organics by Sara - Perfume Oil Roll-On Fresh vanilla, 10 ml

Ekologisk parfymolja med doft av citrus & vanilj

Med uppdaterad doft - nu med en ännu tydigare vaniljdoft!


Ekologisk parfymolja med underbar doft av varm vanilj och fräsch citrus i smidig roll-on flaska.

Bara 1 kvar

Tillgänglighet: I lager

279 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med uppdaterad doft - nu med en ännu tydigare vaniljdoft!

En ljuvligt doftande och smidig vegansk parfym i roll-on flaska. En perfekt blandning av lyxig, fyllig vanilj och fräsch citrus i tunn tistelolja som snabbt absorberas av huden och ger en underbar varm & fräsch arom. Parfymen rollas enkelt på huden och sitter i ca tre timmar innan du vill återapplicera. Ett hälsosamt sätt att använda parfym utan några skadliga kemikalier. Dessutom kan du enkelt bära den med dig överallt.

En naturlig doft förändras över tid när du har den på dig eftersom den blandas med kroppens egna dofter och också blir svagare ju längre tid den kommer i kontakt med luft. Detta skiljer en naturlig parfym mot en syntetisk som ofta är fixerade med hälsoskadliga ämnen för att doften ska sitta kvar länge. Läs mer om varför du ska välja naturlig parfym istället för syntetisk i Organics by Saras blogginlägg: “Farlig parfym?”

Användning: Rolla på vrister och/eller hals för en fräsch doft

Passar till: Alla hudtyper. Notera att produkten innehåller citrusoljor.

Tips: Testa den också som ett anti-myggmedel på hela kroppen. Myggorna gillar inte doftkomponenterna i parfymen (geraniol & citronellol).

Ingredienser:

Carthamus tinctorius (safflower) seed oil*, perfume (from natural essentil oils)*, geraniol**, citronellol**, linalool**, limonene**, citral**, eugenol**.

**Doftkomponent i eterisk olja.

*Samtliga ingredienser är ekologiskt certifierade & vegan.

 

Allergi-info: Innehåller eterisk olja i mycket högre dos än våra övriga produkter lämpar sig därför inte till doft-eller citrusallergiker. Till alla andra övriga är den gudomlig!

Mer information

Mer information

Namn 2 Ekologisk parfymolja med doft av citrus & vanilj
Barcode 7350101472002
Storlek 10 ml
Hudtyp Nej
Brand Organics by Sara
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (2)

Love it!Recension av Wilma
Betyg
En fräsch och mjuk doft, som varm citrus med en svag mjuk vanilj. Den passar mig perfekt som en vardagsparfym. Jag har även kroppsoljan i samma doft som jag älskar! Jag gillar också att det inte är några konstiga kemikalier, bara ren olja och äkta dofter från naturen. (Skrevs den 2019-12-16)
BesvikenRecension av Jennie
Betyg
Var beredd på att få en parfym med vanilj lukt. Den luktade enbart myggmedel. Hamnade tyvärr i kenåtervinningen direkt. Riktigt besviken

SVAR FRÅN KISSED BY ECO: Vad tråkigt att du inte gillade doften på parfymen, hur vi uppfattar dofter är ju väldigt individuellt. Den här parfymoljan från Organics By Sara är en favorit hos många och även kropsoljan i samma doft. Vi hoppas du hittar en annan parfym som du trivs med! (Skrevs den 2019-11-28)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Organics by Sara - Perfume Oil Roll-On Fresh vanilla, 10 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg