FRI FRAKT
Från 590kr

Organics by Sara - Facial Cleansing Sponge

Rengöringssvamp

En naturlig och miljövänlig rengöringssvamp för ansiktet gjord utav cellulosa. Perfekt för daglig rengöring av ansiktet med Cleansing oil för att avlägsna smuts och smink från huden

Tillgänglighet: I lager

20 kr
Organics by Sara

Produktbeskrivning

Detaljer

En naturlig och miljövänlig rengöringssvamp för ansiktet gjord utav cellulosa. Perfekt för daglig rengöring av ansiktet med Cleansing oil för att avlägsna smuts och smink från huden. Rengör porerna och ger en mild peeling. Återanvändbar när den rengörs direkt efter användning. Håller sig fräsch ca 2-3månader.  Vi rekommenderar att du byter till ny svamp när du köper en ny Cleansing oil (ca var tredje månad).

Användning: Blöt i ljummet vatten och krama ur överskottsvatten. Börja uppifrån pannan och jobba dig nedåt i ansiktet genom att dra svampen längs ansiktet från mitten och utåt sidorna. Skölj emellanåt med vatten om du tycker svampen samlat för mycket smuts. Genom att rengöra åt detta håll minimerar du svullnad och hjälper till med detoxifiering i ansiktet. Det är mycket viktigt att tvätta svampen mellan användningarna, gärna med vår fasta tvål. Låt den även torka.

Passar till: Alla hudtyper, lämplig även för känslig hud.

 Tips: Funkar även till hushållsdisk och rengöring i badrummet.

Mer information

Mer information

Namn 2 Rengöringssvamp
Barcode 7350101473504
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Organics by Sara
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Organics by Sara - Facial Cleansing Sponge

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg