Om oss

OM KISSED BY ECO

Kissed by Eco erbjuder skönhetsprodukter som är garanterat djurvänliga och i största mån ekologiska och naturliga. Vi vill att det ska vara enkelt att shoppa veganska skönhetsprodukter, därför har vi redan läst innehållsförteckningen så att du ska slippa.

Alla våra produkter är 100% veganska och fria från djurförsök i alla led.

Kissed by Eco vill öka medvetenheten och uppmuntra till en vegansk livsstil där vi visar respekt och empati för djuren, miljön och oss människor. Skönhet får inte ske på djurs bekostnad!

Vi handplockar alla våra produkter och tar endast in produkter som vi kan stå för och själva har testat – vi vill veta vad vi säljer!

Hos oss hittar du makeup, hud- och hårvårdsprodukter, hårfärger och accessoarer för henne, honom och alla andra.

Våra produkter kommer i de allra flesta fall från tillverkare som certifierats av Leaping Bunny, PETA eller Choose Cruelty Free. Det garanterar att både slutprodukterna och även dess ingredienser inte har testas på djur. Hos Kissed By Eco hittar du vegansmink, veganmakeup, hudvård och hårvård som är helt fria från animaliska ämnen. Alla produkter i shoppen är tydligt uppmärkta så att du lätt kan se vilka certifieringar de har.

Listor på företag som tillverkar djurvänliga skönhetsprodukter:

PETA
Djurens Rätt
Leaping Bunny

FAIR TRADE

Våra smycken märkta med Fair Trade är handgjorda i Indien, och distribueras av en icke vinstdrivande Fair Trade-organisation, som arbetar mot barnarbete, exploatering, fattigdom, analfabetism och slaveri.

KISSED BY ECO GILLAR DJUR OCH NATUR

Vi donerar pengar till ett aktuellt miljö- eller djurrättsprojekt. Just nu stödjer vi Word Animal Protections projekt för att stoppa spöknät i världshaven. Om du vill kan du dessutom ge ett eget bidrag till vår insamling som stödjer World Animal Protections allmänna arbete.

Tidigare projekt som vi har samlat in pengar till:

SAKNAR DU NÅGOT?

Tipsa oss gärna om det är något märke eller produkt du saknar i sortimentet.

KÖPINFORMATION

Köpinformation och villkor hittar du här.

KONTAKTA KISSED BY ECO

Här kan du nå oss via kontaktformulär. Du kan även mejla oss på kontakt@kissedbyeco.se.

Kissed by Eco har sitt säte i Fröseke.
Orgnr: 969769-8463