FRI FRAKT
Från 590kr

Om Kissed By Eco

Kissed By Ecos koncept är att förmedla skönhetsprodukter som är garanterat djurvänliga och i största mån ekologiska och naturliga. Här hittar du makeup, hud- och hårvårdsprodukter, hårfärger, smycken och accessoarer. Vi finns både som webbshop och som fysisk butik på Skolgatan 26 i Nora.

Våra skönhetsprodukter är alltid 100 % vegan och kommer i de allra flesta fall från tillverkare som certifierats av Leaping Bunny, PETA eller Choose Cruelty Free. Det garanterar att både slutprodukterna och även dess ingredienser inte har testas på djur. hos Kissed By Eco hittar du vegansmink, veganmakeup, hudvård och hårvård som är helt fria från animaliska ämnen. Alla produkter i shoppen är tydligt uppmärkta så att du lätt kan se vilka certifieringar de har.

Listor på företag som tillverkar djurvänliga skönhetsprodukter:Leaping BunnyPETA

FAIR TRADE Fair Trade

Våra smycken märkta med Fair Trade är handgjorda i Indien, och distribueras av en icke vinstdrivande Fair Trade-organisation, som arbetar mot barnarbete, exploatering, fattigdom, analfabetism och slaveri.

KISSED BY ECO GILLAR DJUR OCH NATUR

World Animal Protection10 kr per webborder* doneras till ett aktuellt miljö- eller djurrättsprojekt. Just nu stödjer vi Word Animal Protections projekt för att skydda vilda djur från grym turistunderhållning.. Om du vill kan du dessutom ge ett eget bidrag till vår insamling som stödjer World Animal Protections allmänna arbete.

 *webborder över 250 kr

Tidigare projekt som vi har samlat in pengar till:

 

MEDLEM I DJURENS RÄTT? Djurens rätt

Ange ditt medlemsnummer vid beställning i webbshoppen eller visa ditt medlemskort i butiken i Nora och få 10 % rabatt på hela vårt sortiment!* Läs mer här!
*Rabatten gäller ej på reavaror, provförpackningar och presentkort.

STUDENTRABATT  Studentkortet logotyp

Om du har ett Studentkort kan du ta del av vår studentrabatt som ger dig 10 % rabatt på hela vårt sortiment*. Erbjudandet gäller både online och i butik i Nora vid uppvisande av ditt Studentkort!. Läs mer här!
*Rabatten gäller ej på reavaror, provförpackningar och presentkort.

SAKNAR DU NÅGOT?

Tipsa oss gärna om det är något märke eller produkt du saknar i sortimentet.

KÖPINFORMATION

Köpinformation och villkor hittar du här.

KONTAKTA KISSED BY ECO

Här kan du nå oss via kontaktformulär. Du kan även maila på kontakt@kissedbyeco.se.

Kissed by Eco finns både som webbshop och som butik och har sitt säte i Nora. Postadress: Skolgatan 26, 713 31  Nora.
Orgnr: 969769-8463