FRI FRAKT
Från 590kr

Natracare - Intimate Wipes, 12-pack

Ekologiska Våtservetter för intimvård

Natracare Intimate Wipes är en mjuk våtservett av 100% ekologiskt certifierad bomull för daglig intimhygien till vardags och vid resor. Våtservetterna är berikade med hudvårdande oljor av ringblomma och kamomill. Den milda formulan är helt fri från alkohol, SLS, parabener, formaldehyd, phenoxyetanol och andra kemiska och skadliga ämnen.

Tillgänglighet: I lager

27 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Natracare våtservetter är mjuka, starka och ekologiska i 100% bomull med certifierade ekologiska eteriska oljor av kamomill, ringblomma och fransk ros samt naturliga växtextrakt, vilka alla rengör skonsamt och lämnar huden mjuk och fräsch.

Eftersom Natracare inte använder några animaliska ingredienser eller testar på djur, så är servetterna lämpliga för veganer. För din sinnesfrid, liksom för våra omfattande kvalitetskrav, är servetterna dermatologiskt testade enbart på frivilliga försökspersoner. De enskilda servetterna och ingredienserna härrör från naturliga, förnybara och hållbara resurser och är biologiskt nedbrytbara och komposterbara.

Natracare står för mer än bara ekologiska och naturliga produkter. Natracare är ett prisbelönt, etiskt företag som erbjuder ekologiska och naturliga lösningar för personlig vård. Alla hygien-och babyprodukter innehåller endast ekologiska och naturliga material som uppfyller de högsta miljökraven och kommer från råvaruproducenter som förvaltar och övervakar naturens resurser respektfullt och delar Natracares värderingar.

Mer information

Mer information

Namn 2 Ekologiska Våtservetter för intimvård
Barcode 782126200150
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Natracare
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Natracare - Intimate Wipes, 12-pack

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg