FRI FRAKT
Från 590kr

Natracare - Ekologisk ultratunn binda med vingar Long, 10-pack

Extra lång binda för rikligt till mycket rikligt flöde, eller till natten

Natracares binda Long med vingar är en ultratunn binda för rikligt till mycket rikligt flöde, eller till natten. Bindorna har svalt och luftigt ytskikt av ekologisk bomull som låter huden andas. De är inte klorblekta och innehåller inga syntetmaterial, plast, kemikalier eller parfym.

Tillgänglighet: I lager

39 kr
Natracare

Produktbeskrivning

Detaljer

Natracares binda Long med vingar är en ultratunn binda för rikligt till mycket rikligt flöde, eller till natten. Ultra är ultratunna bindor där den fluffiga kärnan har ersatts med en komprimerad absorberande kärna som gör dem tunnare.

Natracares ekologiska bindor har ett svalt och luftigt ytskikt av ekologisk bomull som låter huden andas och är bra för alla som vill ha naturliga material närmast kroppen och speciellt sköna för dig som har känslig hud, ofta drabbas av svampinfektioner eller har andra återkommande underlivsbesvär.

Bindorna är tillverkade av ekologisk bomull och naturliga cellulosamaterial från förnyelsebara och hållbara källor. Mer än 99% nedbrytbara och komposterbara. Bindorna är helt fria från klor, latex och plaster och innehåller inga syntetmaterial, kemikalier eller parfym.

10 st miljövänliga bindor enskilt förpackade i en ficka av papper.

Natracare tillverkar naturliga hygienprodukter för kvinnor och barn i högsta kvalitet. Samtliga produkter är helt fria från klor, dioxinrester, syntet, rayon, petrokemiska plaster och superabsorbenter utan att ge upp vare sig kvalitet eller komfort. Bomullen och cellulosan är ekologisk samt kommer från odlare som kan garantera att plantorna inte är smittade av GMO-gröda.

Natracare står för mer än bara ekologiska och naturliga produkter. Natracare är ett prisbelönt, etiskt företag som erbjuder ekologiska och naturliga lösningar för personlig vård. Alla hygien-och babyprodukter innehåller endast ekologiska och naturliga material som uppfyller de högsta miljökraven och kommer från råvaruproducenter som förvaltar och övervakar naturens resurser respektfullt och delar Natracares värderingar.

Rekommenderas av gynekologer världen över.Många får mindre besvär av svampinfektioner, klåda och irritation när de byter från syntetmaterial till bomull. Därför rekommenderas Natracares produkter av gynekologer.

Mer information

Mer information

Namn 2 Extra lång binda för rikligt till mycket rikligt flöde, eller till natten
Barcode 0782126003102
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Natracare
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Natracare - Ekologisk ultratunn binda med vingar Long, 10-pack

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg