FRI FRAKT
Från 590kr

Nageloljor & Krämer

8 artiklar

per sida

 • CREAROME
  Mandelolja Ekologisk Kallpressad

  100 % ren, ekologisk och kallpressad mandelolja från Crearome. Mandelolja är en mild, mjukgörande olja som varken är för fet eller för torr. Den återfuktar, gör huden mjukare, ger starkare naglar och motverkar mörka ringar under ögonen. 

  150 kr
 • ECO BY SONYA
  Hand & Nail Cream for Rafiki Mwema

  En välgörenhetsprodukt där ALLT ÖVERSKOTT går direkt till RAFIKIA MWEMA. Eco By Sonyas cerifierade hand - och nagelkräm återfuktar och bibehåller fukten i din hud med hjälp av ekologisk mango och havtorn och vitamin C.

  229 kr
 • LENDELUNDENS
  Nagelolja Med Myrra

  Lendelundens Naturprodukters nagelolja med myrra är stärkande för naglarna och mjukgörande för nagelbanden.

  79 kr
 • NAILMATIC
  Essential Beauty Care

  Beauty Care - Nail Beautifier från Nailmatic är en vegansk, cruelty-free produkt som ger dig finare naglar på en gång. 

  99 kr
 • NONIQUE
  Anti Aging Hand Cream

  Vårdande handkräm som snabbt tränger in i huden. Speciellt anpassad för krävande och torra händer. Ger ett optimalt skydd och hjälper till att bygga upp och återfukta dina händer så att de får en silkeslen känsla. Doftar ljuvligt av hallon, granatäpple och acaibär. Stärker även naglar och nagelband. Innehåller ekologisk odlad nonifrukt, aloe vera, granatäpple och acaibär.

   

  89 kr
 • NONIQUE
  Intensive Hand Cream

  Intensivt vårdande och återfuktande handkräm som snabbt tränger in i huden. Lämpar sig extra bra för torra händer då den ger en långvarig effekt och silkeslen känsla. Doftar uppfriskande av lime och gröna olivblommor. Stärker även naglar och nagelband. Innehåller ekologisk odlade noniblad, aloe vera, avokadoolja, sheasmör och olivolja.

  89 kr
 • SANTE
  Nail & Cuticle Oil

  Intensivt våradande ekologisk olja för naglar och nagelband med 7 exklusiva oljor och vitamin E som ger dina naglar en fin glans och vitalitet. 

  99 kr
 • SANTE
  Ultra Nail & Cuticle Serum

  Ekologiskt närande och skyddande serum för intensiv vård av stressade naglar och nagelband. 

  75 kr

8 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 8 av totalt 8