FRI FRAKT
Från 590kr

Nagellacksborttagning

Ta bort ditt nagellack snabbt och enkelt med våra effektiva ekologiska och naturliga removers.Hos oss hitar du nagellacksborttagningar utan aceton eller andra starka syntetiska lösningsmedel. Våra nagellacksremovers är skonsamma mot nageln och huden runtomkring nageln eftersom de bland annat innehåller vårdande oljor som skyddar nageln iställer för att torka ut den. doftar mindre än konventionella removers.Använd en bomullsrondell för enkel och effektiv borttagning av nagellacket. 

 Läs mer

4 artiklar

per sida

 • 1 recension(er)

  BEAUTY WITHOUT CRUELTY
  Kind Clean Nails Nail Polish Remover

  Kind Clean Nails luktfria nagellacksborttagare från Beauty Without Cruelty  tar effektivt bort nagellacket.

  219 kr
 • BOCOTON
  Ekologiska bomullsovaler

  Bomullsovaler för ansiktsrengöring. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

  29 kr
 • BOCOTON
  Ekologiska bomullsrondeller

  Bomullsrondeller för ansiktsrengöring. Bomull från Bocoton är ekologisk, handplockad, fairtrade-certifierad, odlad utan kemiskt gödsel och pesticider, GMO-fri, blekt med hydrogen peroxide istället för klorin och och förpackningen är nedbrytbar. Ett stort plus för att den är luddfri!

  23 kr
 • 2 recension(er)

  SANTE
  Nagellack remover Ekologisk

  SANTEs acetonfria nagellacksborttagning med ekologisk alkohol, vårdande ricinolja och ekologisk apelsinolja tar skonsamt bort nagellack.

  101 kr

4 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 4 av totalt 4