FRI FRAKT
Från 590kr

Herrparfym

Vegansk herrparfym och herrdoft

De handtillverkade veganska colognerna från Aromi Beauty är alltid en hit och en av våra storsäljare. Solida parfymer är perfekt på resor, passar bra i gymväskan och gör det lätt att bättra på din doft när du är på språng. 

Vi har dofter som passar alla: sportiga dofter, lyxiga eleganta dofter, exotiska dofter, klassiska dofter och sensuella dofter. Välj parfym efter humör, tillfälle, årstid eller väder.

 Läs mer

6 artiklar

per sida

 • AROMI
  Solid Cologne Douchebag

  Solid cologne från Aromi. Douchebag är en modern doft som är den perfekta colognen för en man med ett sinne för humor :) En fantastisk aromatisk och träaktig doft av frukt, örter, skog och hav.

  179 kr
 • 1 recension(er)

  AROMI
  Solid Cologne Handsome

  Solid cologne från Aromi. Handsome herrparfym har en raffinerande attraktiv doft som passar till en stilig man.

  179 kr
 • AROMI
  Solid Cologne Outdoor Guy

  Solid cologne från Aromi. Outdoor Guy passar män med en kärlek till naturen.

  179 kr
 • AROMI
  Solid Cologne Sexy Man

  Solid cologne från Aromi. Sexy Man Solid Cologne är en sexig blandning för män som vill utstråla sensualitet utan att anstränga sig allt för mycket. 

  179 kr
 • AROMI
  Solid Cologne Urban Gent

  Solid cologne från Aromi. Urban Gent är doften som har tagits fram särskilt för att representera den urbana gentlemannen. Eftersom vi har en cologne för outdoorkillen, ansåg vi att det var nödvändigt att ha en även för citymannen ;)

  179 kr
 • 1 recension(er)

  AROMI
  Solid Cologne Very Manly

  Solid cologne från Aromi. Very Manly var den första doften i Aromis herrserie och är fortfarande nr. 1 på topplistan över herrparfymerna.

  179 kr

6 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 6 av totalt 6