FRI FRAKT
Från 590kr

Lamazuna - Solid Toothpaste Peppermint, 20 gr

Fast tandkräm med pepparmynta

Ekologisk fluorfri tandkräm i fast format, i form av en klubba, från Lamazuna. En helt naturlig tandkräm utan vatten, utan fluor, utan onödiga ingredienser, utan plast - på en pinne!

Tillgänglighet: I lager

99 kr
Lamazuna

Produktbeskrivning

Detaljer

Ekologisk fluorfri tandkräm i fast format, i form av en klubba, från Lamazuna. En helt naturlig tandkräm utan vatten, utan fluor, utan onödiga ingredienser, utan plast - på en pinne!

Den solida tandkrämen har en fräsh smak av pepparmynta och passar den som inte uppskattar den starka mintsmaken som vanlig tandkräm kan ha. Tandkrämen är mycket dryg och räcker lika länge som två konventionella tandkrämstuber. 

Tandkrämen är 100% naturlig och vegansk.

Så här använder du fast tandkräm: Den solida tandkrämen sitter på en komposterbar pinne som förenklar användningen, blöt tandborsten och gnugga den några gånger över tandkrämsklubban och borsta som vanligt. Tandkrämen är naturligt anitbakteriell så oroa dig inte över att den ska bli smutsig mellan borstningarna. Förvara tandkrämen torrt och luftigt, t ex i ett tandbostglas, så varar den längre.

Tandkrämen smakar friskt av pepparmynta, kokosolja ger näring åt tandköttet och kalciumkarbonat rengör och håller dina tänderna fräscha.

Alla Lamazunas produkter är handtillverkade med kärlek och glädje i Frankrike och är märkta PETA Vegan & Cruelty Free. Alla produkter är fria från sulfater, silikon, konserveringsmedel, mineraloljor samt syntetiska färg- och doftämnen. De kommer förpackade i en plastfri och komposterbar förpackning.

Denna solida tandkräm rekommenderas inte till gravida kvinnor eller barn under 3 år eftersom den innehåller eteriska oljor.

Innehåll: Calcium carbonate, Cocos nucifera (coconut) oil*, Stearic acid, Sodium cocoyl isethionate, Mentha piperita (peppermint) oil*, Coconut fatty acid, Sodium isethionate, Aqua/water, Limonene**, Linalool**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Mer information

Mer information

Namn 2 Fast tandkräm med pepparmynta
Barcode 3760201130476
Storlek 20 gr
Hudtyp Nej
Brand Lamazuna
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Lamazuna - Solid Toothpaste Peppermint, 20 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg