FRI FRAKT
Från 590kr

Lamazuna - Solid Shampoo Oily Hair Litsea Cubeba, 55 gr

Schampokaka för fett hår

Lamazuna schampokaka med en fräsch citrusdoft från ekologisk May Chang-olja (Litsea Cubeba) och djuprengörande Marockansk rhassoullera för att balansera fett hår.


Byt ut din hårvårdsrutin till en zero waste rutin med ett 100% naturligt schampo i fast form. Uppfräschande eterisk May Chang-olja och Marockansk rhassoullera rengör och balanserar ditt hår och gör det glansigt och friskt. 

Tillgänglighet: I lager

115 kr
Lamazuna

Produktbeskrivning

Detaljer

Lamazuna schampokaka med en fräsch citrusdoft från ekologisk May Chang-olja (Litsea Cubeba) och djuprengörande Marockansk rhassoullera för att balansera fett hår.

Byt ut din hårvårdsrutin till en zero waste rutin med ett 100% naturligt schampo i fast form. Uppfräschande eterisk May Chang-olja och Marockansk rhassoullera rengör och balanserar ditt hår och gör det glansigt och friskt. Schampotvålen är naturligt sulfatfri betyder att det tar längre tid för håret att bli fett vilket förlänger tiden mellan schamponeringarna.

Lika effektivt som ett vanligt schampoo och varar ungefär lika länge som 2 normalstora schampoflaskor.

Schampokaka är ett fantastiskt alternativ till ditt vanliga schampo, helt utan plast och zero waste från början till slut. Solida schampokakor är också ett bra alternativ när du är ute och reser - ingen risk för läckande schampoflaskor i ditt bagage, och mindre skrymmande också. 

Lamazunas schampokakor är fria från palmolja och använder sig av stearinsyra härledd från italiensk olivolja istället. Alla ingredienser är av etiskt ursprung, och de doftar dessutom gudomligt. 

Så här använder du schampokaka: Arbeta upp ett lödder i vått hår, massera håret och skölj ur. Du kommer att upptäcka att ditt hår blir mjukare och tacksamt över att vårdas av de naturliga ingredienserna. Förvara din schampokaka så att den kan torka mellan hårtvättarna så räcker den längre.

Alla Lamazunas produkter är handtillverkade med kärlek och glädje i Frankrike och är märkta PETA Vegan & Cruelty Free.

Denna schampokaka rekommenderas inte till gravida eller ammande kvinnor samt barn under 3 år eftersom den innehåller eteriska oljor.

  • Solid schampokaka, 55g
  • 100% naturliga ingredienser
  • Kaolin- och montmorillonitelera rengör på djupet.
  • Vegan & Cruelty Free - bekräftat av PETA
  • Sulfat, ftalat och palmoljefri
  • Perfekt för resväskan
  • Zero waste schampo

Innehåll: Sodium cocoyl isethioniate, Morrocan lava clay, Cocos nucifera (coconut) oil*, Coconut fatty acid, Stearic acid, Aqua/water/eau, Decyl glucoside, Sodium isethionate, Lauryl glucoside, Litsea cubeba fruit oil*, Citral**, Limonene**.

* = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Mer information

Mer information

Namn 2 Schampokaka för fett hår
Barcode 3760201130506
Storlek 55 gr
Hudtyp Nej
Brand Lamazuna
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Trevlig tvål!Recension av Katja
Betyg
Mitt hår blir jättemjukt av den här shampotvålen. Även när jag tvättar håret känns det mjukt vilket jag inte upplevt med andra shampotvålar. Det enda negativa jag kan säga är att formen på tvålen gör det svårt att löddra upp shampot. (Skrevs den 2019-05-27)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Lamazuna - Solid Shampoo Oily Hair Litsea Cubeba, 55 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg