FRI FRAKT
Från 590kr

Lamazuna - Cleansing Wipes, 10-pack

Tvättbara rengöringsrondeller

Återanvändningsbara vita och rosa rengöringsrondeller från Lamazuna. 10 st tvättbara rondeller av mjukaste mikrofiber som även passar känslig hud.

Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

189 kr
Lamazuna

Produktbeskrivning

Detaljer

Återanvändningsbara vita och rosa rengöringsrondeller från Lamazuna.

10 st tvättbara rondeller av mjukaste mikrofiber som även passar känslig hud. Rondellerna ligger i en fin ekovänlig handtillverkad trälåda och kommer med en liten ekologisk tvättpåse så att du kan tvätta och använda dina rondeller om och om igen - upp till 300 gånger! Efter användning lägger du helt enkelt dina rondeller i den medföljande tvättpåsen och tvättar dem, om du hellre vill tvätta dem för hand så går det också bra så klart.

Rondellerna är 8 cm i diameter.

Reducera ditt avfall genom att ändra från engångsrondeller och engångsservetter till dessa återanvändningsbara rengöringsrondeller. Du kan använda dem med enbart vatten, eller med din makeupremover - de supermjuka tvättbara rondellerna i mikrofiber passar känslig hud extra bra. Efter användning lägg dem i den lilla tvättpåsen, tvätta utan sköljmedel och använd dem om och om igen!

Du kan tvätta varje rondell upp till 300 gånger - men om de börjar se lite trötta ut innan dess, koka dem i vatten 10 till 15 minuter så blir fibrerna är mjuka och fina igen.

  • 10x rengöringsrondeller i mikrofiber (70% polyester och 30% polyamid).
  • 1x tvättnät av GOTS ekologisk bomull.
  • 1x trälåda av poppel.
  • Rondeller diameter 8 cm

Innehåll: Microfiber cloths 70% polyester and 30% polyamide - made in Spain and cut in France, wash bag in organic cotton, GOTS certified - made in India, Poplar wooden box - made in France

Mer information

Mer information

Namn 2 Tvättbara rengöringsrondeller
Barcode 3760201130377
Storlek 10-pack
Hudtyp Nej
Brand Lamazuna
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Det känns riktigt bra nuRecension av Claudette Sundin
Betyg
Dessa tvättbara rondeller är mycket skönare än vanliga bomulls rondeller! Det känns så skönt och lent att ta bort make up eller ansiktsmask med mina nya wipes. De är lätta att tvätta för hand eller i tvättmaskinen tillsammans med till ex. handdukar.
Vad som först fick mig att köpa tvättbara wipes? Jag funderade ibland på hur många bomullsrondeller jag kastar bort. Jag har köpt cirka 250 pack av bomulls rondeller de senaste 20 år, det är 80 rondeller i varje förpackning alltså 20.000 stycken rondeller som förbrukats och slängts i soptunnan och det är väldigt mycket, tycker jag.
Jag fick reda på att för inte länge sedan fanns det inte ens tamponger och bindor utan tvättbara bindor, och det måste varit mycket svårt. (Skrevs den 2019-08-14)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Lamazuna - Cleansing Wipes, 10-pack

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg