FRI FRAKT
Från 590kr

The Konjac Sponge Co - Facial Puff Sponge Red Clay

Konjaksvamp för mogen hud

En rengöringssvamp för ansiktet med fransk röd lera passar perfekt för torr och mogen hy.

Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

109 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

En rengöringssvamp för ansiktet med fransk röd lera passar perfekt för torr och mogen hy.  Konjac Facial Puff Sponge med French Red Clay rensar bort döda hudceller och påskyndar hudens egen återuppbyggnadsprocess. Svampen balanserar hudens pH-värde och har föryngrande och lugnande egenskaper. Den mjuka svampen rengör på djupet och har en lätt exfolierande (peelande) effekt som hjälper till att reducerar rynkor och ger hyn en fin lyster och fasthet. Svampen är idealisk om du har en ojämn hudton, fläckar, brustna blodkärl och synliga blodkärl.

Den Franska röda leran har en hög halt av järnoxid som är känt för att stimulera blodcirkulationen och ge hyn en frisk lyster.  Leran rensar huden från döda hudceller och påskyndar hudens återuppbyggnad.

Svampen är ca 8 cm i diameter och passar perfekt i handen för en enkel och effektiv rengöring av ansiktet. Svampens mjuka struktur masserar huden skonsamt och stimulerar blodflödet vilket bidrar till en snabbare cellförnyelse.

Så här använder du konjaksvampar:

  • Skölj svampen i varmt vatten innan du använder den. Svamparna blir hårda när de har torkat, låt den alltid bli helt fylld med vatten innan du använder den mot huden. Krama sedan ur den flera gånger.
  • Massera med cirkulerande rörelser, svampen har en lätt exfolierande (peelande) effekt som tar bort döda hudceller och rengör på djupet.
  • Rengöringskräm eller tvål kan användas på svampen om du vill, men är inte nödvändigt.
  • Efter användning ska svampen sköljas ur ordentligt med kallt vatten, krama ur svampen (Obs! Vrid inte ur den, det skadar fibrerna) och häng upp så att den får torka ordentligt. Låt den torka luftigt i ett torrt utrymme (häng den inte i duschen). Det fungerar utmärkt att låta den torka på en handduksvärmare. Svampen blir lite skrynklig när den torkar, men återfår sin fina form när du blöter upp den.
  • Du kan också förvara den rena svampen i kylen så håller den sig fräsch och sval, vilket förlänger svampens livslängd.
  • Svampen håller 1-3 månader, beroende på hur ofta du använder den. När den börjar se sliten och trött ut eller går sönder är det dags att byta ut den. Ta bra hand om din konjakssvamp så håller den längre!

Konjaksvampar består av växtrötterna till den Asiatiska konjaksplantan (Konnyaku) av högsta kvalitet. Konjac Sponge tillverkas av 100 % naturlig Konjak, känt för dess hälsosamma effekter på huden, konjaksvampar har använts i Japan som medicinalväxt i över 1500 år. Svampen består av 100 % naturliga vegetabiliska fibrer, den är fri från färgämnen och tillsatser, pH-balanserad, naturligt djuprengörande, biologiskt nedbrytbar, miljövänlig och hållbart odlad. Alla svampar är etiskt tillverkade för hand och testade för äkthet och renhet. The Konjac Sponge Companys produkter är märkta med både Leaping Bunny och Vegan Societys symboler.

Mer information

Mer information

Namn 2 Konjaksvamp för mogen hud
Barcode 5055113801094
Storlek Nej
Hudtyp Anti Age, Mogen Hud, Torr hy
Brand The Konjac Sponge Company
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (2)

Super!Recension av Ellen Joanna
Betyg
Rekommenderas starkt (Skrevs den 2016-03-29)
Bästa svampenRecension av Helena K
Betyg
Jag använder den här svampen varje kväll för att tvätta bort sminket. Ja behöver inga andra tvålar eller krämer jag använder bara ljummet vatten. Huden känns ren och mjuk och blir slät eftersom svampen gör att det blir som en mild peeling. Jag rekommenderar verkligen! (Skrevs den 2016-03-13)

Skriv din egen recension

Du recenserar: The Konjac Sponge Co - Facial Puff Sponge Red Clay

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg