FRI FRAKT
Från 590kr

The Konjac Sponge Co - Facial Puff Sponge Green Clay

Konjaksvamp för blandad & oljig hud

Den perfekta rengöringssvampen för tonårshy eller normal- till blandad- eller oljig hud som lätt får blemmor. 

Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

109 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Den perfekta rengöringssvampen för tonårshy eller normal- till blandad- eller oljig hud som lätt får blemmor. Konjac Bath Sponge med French Green Clay rengör på djupet, har en sammandragande effekt på porerna, ger en jämnare hud och återfuktar och stimulerar huden på ett naturligt sätt.

Tvättsvampen innehåller fransk grön lera som under lång tid har använts på de finaste spaanläggningarna runt om i världen. Leran är en av naturens starkaste antiseptiska medel och består av mikromolekyler som absorberar smuts, olja och bakterier samtidigt som den försiktigt rengör porerna och neutraliserar hudens pH-värde. 

Svampen är ca 8 cm i diameter och passar perfekt i handen för en enkel och effektiv rengöring av ansiktet. Svampens mjuka struktur masserar huden skonsamt och stimulerar blodflödet vilket bidrar till en snabbare cellförnyelse.

Så här använder du konjaksvampar:

  • Skölj svampen i varmt vatten innan du använder den. Svamparna blir hårda när de har torkat, låt den alltid bli helt fylld med vatten innan du använder den mot huden. Krama sedan ur den flera gånger.
  • Massera med cirkulerande rörelser, svampen har en lätt exfolierande (peelande) effekt som tar bort döda hudceller och rengör på djupet.
  • Rengöringskräm eller tvål kan användas på svampen om du vill, men är inte nödvändigt.
  • Efter användning ska svampen sköljas ur ordentligt med kallt vatten, krama ur svampen (Obs! Vrid inte ur den, det skadar fibrerna) och häng upp så att den får torka ordentligt. Låt den torka luftigt i ett torrt utrymme (häng den inte i duschen). Det fungerar utmärkt att låta den torka på en handduksvärmare. Svampen blir lite skrynklig när den torkar, men återfår sin fina form när du blöter upp den.
  • Du kan också förvara den rena svampen i kylen så håller den sig fräsch och sval, vilket förlänger svampens livslängd.
  • Svampen håller 1-3 månader, beroende på hur ofta du använder den. När den börjar se sliten och trött ut eller går sönder är det dags att byta ut den. Ta bra hand om din konjakssvamp så håller den längre!

Konjaksvampar består av växtrötterna till den Asiatiska konjaksplantan (Konnyaku) av högsta kvalitet. Konjac Sponge tillverkas av 100 % naturlig Konjak, känt för dess hälsosamma effekter på huden, konjaksvampar har använts i Japan som medicinalväxt i över 1500 år. Svampen består av 100 % naturliga vegetabiliska fibrer, den är fri från färgämnen och tillsatser, pH-balanserad, naturligt djuprengörande, biologiskt nedbrytbar, miljövänlig och hållbart odlad. Alla svampar är etiskt tillverkade för hand och testade för äkthet och renhet. The Konjac Sponge Companys produkter är märkta med både Leaping Bunny och Vegan Societys symboler.

Mer information

Mer information

Namn 2 Konjaksvamp för blandad & oljig hud
Barcode 5055113801155
Storlek Nej
Hudtyp Akne & blandhy, Fet hy, Ung hy
Brand The Konjac Sponge Company
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: The Konjac Sponge Co - Facial Puff Sponge Green Clay

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg