FRI FRAKT
Från 590kr

Till Mamma

Artiklar 13 till 23 av totalt 23

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • MOSSA
  Youth Defence Antioxidants Radiance Toner

  Youth Defence Radiance Toner från Mossa Organic Skincare är ett ansiktsvatten som passar alla hudtyper.

  119 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Facial Oil Mature Skin

  Mjukgörande och väldoftande ansiktsolja med en blandning av ekologiska kallpressade oljor som hjälper huden att binda fukt. 

  349 kr
 • 2 recension(er)

  ORGANICS BY SARA
  Perfume Oil Roll-On Fresh vanilla

  Med uppdaterad doft - nu med en ännu tydigare vaniljdoft! Ekologisk parfymolja med underbar doft av varm vanilj och fräsch citrus i smidig roll-on flaska.

  279 kr
 • ORGANICS BY SARA
  Trialpack

  Provpaketen är ett utmärkt sätt att prova Organics by Sara’s ansiktsprodukter. Det innehåller prover på samtliga produkter som behövs för en komplett hudvårdsrutin till ansiktet.

  249 kr
 • ROSENSERIEN
  Shampoo with Argan Oil

  Milt och krämigt schampo från Rosenserien, som ger håret glans och elasticitet. Innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker håret.
  Passar alla hårtyper. Bra vid torr och känslig hårbotten och för kluvna toppar. OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  205 kr
 • ROSENSERIEN
  Body Butter Shaping

  En intensivkräm för hud i behov av extra fukt, näring och effekt. Krämen återfuktar effektivt, stramar upp och gör huden sammetslen OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  355 kr
 • 2 recension(er)

  ROSENSERIEN
  Eye Cream

  En lätt kräm från Rosenserien, framtagen för den känsliga huden vid ögat. Tillför mycket fukt och kan reducera de fina linjerna kring ögonen. OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  240 kr
 • ROSENSERIEN
  Hand Cream

  En fuktgivande handkräm från Rosenserien som lätt absorberas av huden. Gör händerna mjuka och smidiga och motverkar torr hud och narighet. OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  200 kr
 • ROSENSERIEN
  Night Care Intense

  Näringsrik nattkräm Rosenserien som absorberas lätt och gör huden sammetslen. Passar alla hudtyper och är speciellt bra för hud i behov av extra fukt och näring och huden som börjar linjeras. OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  355 kr
 • ROSENSERIEN
  Rose Cream Anti Wrinkle

  Intensivt fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm från Rosenserien, som motverkar hudens åldrande. Passar alla hudtyper och är speciellt bra för den torra och mogna huden. OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  390 kr
 • ROSENSERIEN
  Rose Water

  Vårdande, uppfriskande och alkoholfritt ansiktsvatten från Rosenserien. Förbereder huden för de vårdande hud- och kroppsprodukterna genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  275 kr

Artiklar 13 till 23 av totalt 23

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 13 till 23 av totalt 23