FRI FRAKT
Från 590kr

Aromi - Solid Cologne Urban Gent, 28 gr

Herrparfym i praktisk snygg burk

Solid cologne från Aromi. Urban Gent är doften som har tagits fram särskilt för att representera den urbana gentlemannen. Eftersom vi har en cologne för outdoorkillen, ansåg vi att det var nödvändigt att ha en även för citymannen ;)

Tillgänglighet: I lager

179 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Solid cologne från Aromi.

Urban Gent Solid Cologne har tagits fram särskilt för att representera den urbana gentlemannen. Eftersom vi har en cologne för friluftskillen, ansåg vi att det var nödvändigt att ha en även för citymannen ;)

Denna urbana doft är en blandning av vetiveria, mysk, bärnsten, cederträ, vitpeppar, skog, citrus och kryddor.

Den praktiska burken är perfekt på resor, passar bra i gymväskan och gör det lätt att bättra på din doft när du är på språng.

För att applicera: använd fingrarna för att applicera direkt på underarmen, bröstet eller på halsen. Om du önskar en starkare doft lägg helt enkelt på mer cologne tills dess du är nöjd.

Aromis solida cologne görs med naturliga vaxer och oljor som dessutom återfuktar huden. Alla dofter från Aromi är handgjorda med växtbaserade material och ingredienser.

Ingredienser: Candelilla Wax, Carnauba Wax, Castor Oil, Fragrance (Aromi’s own cologne blend), Olive Oil, Jojoba Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Lauryl Laurate, Cetearyl Alcohol

Mer information

Mer information

Namn 2 Herrparfym i praktisk snygg burk
Barcode Nej
Storlek 28 gr
Hudtyp Nej
Brand Aromi
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Aromi - Solid Cologne Urban Gent, 28 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg