FRI FRAKT
Från 590kr

Menskopp

3 artiklar

per sida

 • MOONCUP
  Menskopp

  Mooncup är en mjuk silikonkopp som kan användas varje ny menstruationsperiod. Mooncup bärs invärtes, längre ned än en tampong och samlar snarare upp än absorberar mensvätskan.

  MOONCUP FINNS I TVÅ OLIKA STORLEKAR: Modell A (för kvinnor som har fött vaginalt eller är äldre än 30 utan att ha fött barn).
  Modell B (för kvinnor som är 30 år eller yngre och endast fött barn via kejsarsnitt eller inte alls). Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt för Mooncup.

  299 kr

  Special Price 209 kr

 • 1 recension(er)

  ORGANICUP
  Menskopp

  OrganiCup är en menskopp tillverkad av mjuk medicinsk silikon. Medan bindor och tamponger absorberar, samlar OrganiCup upp menstruationsblodet vilket  förhindrar torrhet och irritation och den naturliga PH-balansen bevaras. OrganiCup är avsedd att återanvändas vilket, jämfört med om du skulle köpa bindor och tamponger, sparar 13 200 kr under en livstid! OrganiCup finns i två storlekar: A: Till kvinnor under 30 år som inte har fött vaginalt
  B: Till kvinnor som har fött vaginalt ELLER är över 30 år. Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt för OrganiCup.

  249 kr
 • ORGANICUP
  OrganiWipes 10-pack

  OrganiWipes är våtservetter som underlättar rengöringen av menskoppen vid de tillfällen då rent vatten saknas.

  49 kr

3 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 3 av totalt 3