FRI FRAKT
Från 590kr

Bad- och Duschkräm

Artiklar 25 till 36 av totalt 37

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • ECO COSMETICS
  Tattoo Showergel

  Duschgelé med milda tensider och hudvårdande egenskaper från Noni och granatäpple. Duschgelén rengör skonsamt, är mild för huden och skyddar tatueringens färger. 

  135 kr
 • FAITH IN NATURE
  Aloe Vera & Ylang Ylang Shower Gel & Foam ...

  Duschgel/badskum med ekologiska ingredienser från Faith In Nature.

  105 kr

  Special Price 89 kr

 • FAITH IN NATURE
  Blue Cedar Shower Gel för män

  Duschgel/badskum för män från Faith In Nature. Med ekologiska ingredienser.

  105 kr

  Special Price 89 kr

 • FAITH IN NATURE
  Hemp & Meadowfoam Shower Gel & Foam Bath

  Faith In Natures uppfriskande duschgelé och badskum med en blandning av hampa och ängskrasse är berikad med ingefära och rena eteriska oljor från citrongräs, mandarin och grapefrukt. 

  105 kr

  Special Price 89 kr

 • FAITH IN NATURE
  Seaweed & Citrus Shower Gel & Foam Bath

  Duschgel/badskum från Faith In Nature.

  105 kr

  Special Price 89 kr

 • NONIQUE
  Anti Aging Shower Gel

  Duschgel med naturligt vårdande oljor som skonsamt rengör huden samtidigt som den återfuktar och gör huden mjuk och len. Ger huden ny lyster och skyddar mot ålderstecken. Massera in, njut av den härliga doften och skölj av med vatten. Doftar ljuvligt av röda bär. Innehåller ekologisk odlad nonifrukt, aloe vera, granatäpple och acaibär.

  119 kr
 • NONIQUE
  Intensive Shower Gel

  Extra återfuktande duschkräm för torr hud. Rengör skonsamt, effektivt och berikar huden med vitamin B5 vilket ger en mjuk och len hud. Massera in, njut av den härliga doften och skölj av med vatten. Doftar färsk lime och gröna olivblommor. Innehåller ekologisk odlade noniblad, aloe vera, olivolja och avocadoolja.

  119 kr
 • ROSENSERIEN
  Shampoo for Hair and Body Litsea Cubeba

  Shampoo for Hair and Body Litsea Cubeba är en mild duschkräm/schampo för kropp och hår som tvttar rent utan att torka ut.

  205 kr
 • ROSENSERIEN
  Vegetable Soap rose

  Mild krämtvål/duschkräm från Rosenserien, baserad på rättvisemärkt aloe vera och naturliga tvättämnen. Hög återfuktningseffekt. OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra.

  205 kr
 • SANTE
  Duschgel Goji Power

  Sante Goji Power duschgel är ett naturligt duschgel som vårdar din hud och gör den silkeslen med extrakt från ekologiska gojibär och ekologisk lime.

  82 kr
 • SANTE
  Duschgel Grenadine Spirit OBS! KORT DATUM!

  Skäm bort både kropp och sinne med ett duschgel som doftar friskt som en härlig vårdag!  Sante Grenadine Spirit duschgel är ett naturligt duschgel baserat på extrakt från ekologiskt granatäppel och ekologisk passionsblomma. Vårdande ekologisk aloe vera återfuktar huden redan i duschen.  OBS! Bäst före 10/19

  82 kr

  Special Price 55 kr

 • SANTE
  Duschgel Grenadine Spirit

  Skäm bort både kropp och sinne med ett duschgel som doftar friskt som en härlig vårdag!  Sante Grenadine Spirit duschgel är ett naturligt duschgel baserat på extrakt från ekologiskt granatäppel och ekologisk passionsblomma. Vårdande ekologisk aloe vera återfuktar huden redan i duschen. 

  82 kr

Artiklar 25 till 36 av totalt 37

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 25 till 36 av totalt 37