FRI FRAKT
Från 590kr

Hårvård

Vegansk Hårvård

Hos Kissed by Eco hittar du ett stort utbud av veganska schampon, torrschampon, schampokakor, balsam, stylingprodukter, hårfärg vårdande hårinpackningar.

Vi har hårvårdsprodukter för alla hårtyper, hitta ett som passar just din hårtyp. Väl schampo och balsam som passar torrt hår, fett hår, energilöst hår, trassligt hår, frissigt hår, skadat hår, färgat hår eller hårvård som skyddar om du använder värmeprodukter. 

Kissed by Eco har välkända varumärken inom hårvård så som Chia Hair, Cultivator's, Desert Essence, Eco Cosmetics, Gaia, Lamazuna, Mossa, Nonique, Organic Colour system, Rosenserien, Sante, Tabitha James Kraan, Tints of Nature, Váli.

 Läs mer

6 artiklar

per sida

 • ORGANIC COLOUR SYSTEMS
  Control Finale

  Organic Colour Systems Control Finale är en aerosolfri hårspray med medium till fast stadga. 

  179 kr
 • ORGANIC COLOUR SYSTEMS
  Control Sculpt

  Organic Colour Systems Control Sculpt är en glansgivande stylingcréme som ger medium stadga.

  199 kr
 • ORGANIC COLOUR SYSTEMS
  Control Shape

  Organic Colour Systems Control Shape är ett hårgelé med naturlig mjuk stadga perfekt för ett ge ditt hår en wetlook samt för att definiera lockar.

  199 kr
 • ORGANIC COLOUR SYSTEMS
  Control Shine

  Organic Colour Systems Control Shine är en unik blandning av oljor från ringblomma och grönt te som ger ett lätt spray som ger en enastående glans utan att tynga ner håret samtidigt som det skyddar håret och tar bort frizzighet.

  199 kr
 • ORGANIC COLOUR SYSTEMS
  Control Spritz

  Organic Colour Systems Control Spritz är ett lätt hårspray med medium stadga. Med en lätt doft av citrus och ingefära ger hårsprayet en naturlig stadga och kontroll utan att ge en stel och plastig känsla

  159 kr
 • ORGANIC COLOUR SYSTEMS
  Control Thermal 2 Twenty

  Organic Colour Systems Control Thermal 2 Twenty är ett revolutionerande nytt värmeskydd som skapats för att att skydda håret för temperaturer upp till 220 grader. 

  179 kr

6 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 6 av totalt 6