FRI FRAKT
Från 590kr

Hanne Bang - Ögonbrynsfärg Brunsvart

Permanent ögonbrynsfärg

Med Hanne Bangs permanenta ögonbrynsfärg kan du enkelt och snabbt själv färga dina ögonbryn. Färgning av ögonbrynen ger ansiktet karaktär, ersätter den dagliga användningen av ögonbrynsprodukter och gör det enklare att plocka brynen i en fin form.

Tillgänglighet: I lager

99 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med Hanne Bangs permanenta ögonbrynsfärg kan du enkelt och snabbt själv färga dina ögonbryn. Färgning av ögonbrynen ger ansiktet karaktär, ersätter den dagliga användningen av ögonbrynsprodukter och gör det enklare att plocka brynen i en fin form.

Färgning av fransar och bryn är praktiskt när du inte känner för att använda mascara eller ögonbrynspenna och är ett enkelt sätt att känna sig piffig utan att lägga tid på makeup.

Förpackningen innehåller allt du behöver för att färga brynen på ett enkelt och snabbt sätt: en färg och en kräm blandas och blandningen läggs på brynen med hjälp av den medföljande applikatorn eller en bomullstops.Färgen ska bara verka i 2-5 minuter; därefter torkas den bort med en fuktig bomullsrondell och färgningen är klar Färgen håller i upp till 3 veckor.

Hanne Bangs ögonbrynsfärg är den enda färgen för bryn där ett vårdande balsam medföljer

Det är inte bara håret som mår bra av lite extra vård efter en färgning, det gör även ögonbrynen. Därför följer det med ett balsam i förpackningen. Balsamet är speciellt utvecklat för användning efter färgning av ögonbrynen. Den innehåller bland annat E-Vitamin och särskilda växtoljor som stärker brynet och gör dem starkare och mer välmående. Balsamet används efter varje färgning samt dagligen innan du går och lägger dig så att det får verka över natten. På dagen kan du använda oljan för att hålla brynen på plats och för att ge dem en fin glans. Balsamet kan även användas på ögonfransarna.

Förpackningen innehåller en tub med Color Cream (5 g), Oxidper 7,5 ml., tub med Balsam (5 g).,en applikator samt en blandningsskål.

 Räcker till ca 20 färgningar.


Ingredienser:

Colorcream: Aqua, Cetearyl Alcohol, 2-Chloro-p-Phenylenediamine, Bis-Diglyceryl Polycyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, m-Aminophenol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, 2,6-Diaminopyridine, CI 77499, CI 77491, CI 77492

Oxidper: Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Ceteareth-20, Phosphoric Acid, Disodium EDTA

Balsam: Aqua, Ricinus Communis SeedOil, Stearic Acid, Triethanolamine, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, O-Cymen-5-OI, Linoleic Acid, Oleic Acid, Palmatic Acid, Sodium Metasilicate, Linolenic Acid, Tocophenol, Glycine-Soja Oil

 

Mer information

Mer information

Namn 2 Permanent ögonbrynsfärg
Barcode 5709794000788
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Hanne Bang
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Hanne Bang - Ögonbrynsfärg Brunsvart

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg