FRI FRAKT
Från 590kr

Fair Squared - Bikini Razor Intimate

Bikinirakhyvel med 4 extra rakblad

Bikinirakhyvel från Fair Squared är en ovanligt liten rakhyvel speciellt utvecklad för en nära och omsorgsfull rakning av intimområdet.

Tillgänglighet: I lager

150 kr
Fair Squared

Produktbeskrivning

Detaljer

Bikinirakhyvel från Fair Squared är en ovanligt liten rakhyvel speciellt utvecklad för en nära och omsorgsfull rakning av intimområdet. Den patenterade och ergonomiskt utformade formen möjliggör ett mycket naturligt trefingersgrepp som överför rörelser och tryck från fingrarna 1:1 till huden. Detta ger en känsla av att man rakar sig utan rakhyvel! Rakhyveln möjliggör en enkel och avslappnad rakning med fingertoppskänsla som erbjuder extra kontroll och noggrannhet, vilket innebär en säkrare rakning.

Bikinirakhyveln är speciellt utformad för kvinnor och intimrakning och rakning av bikinilinjen. Rakhyveln har 2 blad eftersom pubeshår vanligtvis är tjockare än övriga kroppshår. De har designats för att undvika vanliga problem vid rakning såsom  hudirritationer, röda prickar, torrhet och skärsår. För rakning av ben, armhålor och bröst rekommenderar vi Unisex Intimate Body Razor med 3 blad.

Varje bikinirakhyvel kommer med 4 extra rakblad. När dessa är förbrukade kan du köpa refillblad i 5-pack.

Rakprodukterna från FAIR SQUARED är speciellt anpassade efter kroppens känsligaste delars utformning och behov och garanterar en unik rakupplevelse.  

Rakhyvlarna och rakbladen från Fair Squared är Fairtrade, Vegan, Halal, och Natrue-märkta.

Innehåll: 1 rakhyvel + 4 rakblad

Mer information

Mer information

Namn 2 Bikinirakhyvel med 4 extra rakblad
Barcode 4260365850030
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Fair Squared
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (2)

SådärRecension av Tova
Betyg
Fastnade så mycket hår mellan bladen. Blev slö mycket snabbt. (Skrevs den 2018-04-07)
Mycket bra hyvel.Recension av Kerstin P
Betyg
Jag gillar verkligen den här rakhyveln. Funkar väldigt bra och det speciella skaftet gör att den är lät att hålla i och man kommer verkligen åt bättre än med ett vanligt långt handtag tycker jag. Och så är den vegansk - hundra plus på det! +++++++++++++++++ (Skrevs den 2017-11-10)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Fair Squared - Bikini Razor Intimate

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg