FRI FRAKT
Från 590kr

Lily Lolo - Eye Liner & Smudge Brush

Smart tvåsidig eyeliner- och smudgeborste från Lily Lolo.
Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

105 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Smart tvåsidig eyeliner- och smudgeborste från Lily Lolo.

Multifunktionell tvåsidig borste där den ena sidan (Eye Liner), kan användas fuktig eller torr tillsammans med mineralögonskuggor. Den andra sidan (smudge) kan användas för att tona och mjuka ut ögonskuggan och eyelinern.

- Den sidan som är formad som en eyeliner (smudge) har den perfekta formen och storleken för att skapa precisa linjer längs med ögat.
- Idealisk att använda för applicering av vår mineral ögonskugga. Fukta borsten om du vill skapa en dramatisk och mer definierad eyeliner.
- Multifunktionell borste där smudge sidan kan användas för att mjuka upp och tona ut eyelinern, vilket skapar fantastiskt fina sotade ögon.
- Smudge sidan kan även användas för att applicera en tjockare eyeliner med mineral ögonskuggorna.
- Total storlek ca 15 cm.
- Veganvänlig med syntetborst.


Instruktioner:

1. Snurra runt borsten i burken för att få upp ögonskuggan.

2. Doppa din (detail sida), fuktig eller torr i din favoritnyans av mineral ögonskuggor. Använd korta, snabba drag för att dra en linje på det övre ögonlocket så nära fransraden som möjligt.

3. Upprepa denna rörelse i de yttre kanterna av den nedre fransraden för att ge ett förstorat intryck till ögonen och skapa extra intensitet till dem.

4. Om du applicerat eyeliner eller ögonskuggan med en fuktad borste, låt då produkten torka innan du börjar använda smudge sidan.

5. För att rengöra, håll borsten nedåt i varmt rinnande vatten. Löddra försiktigt upp borsten med ett milt schampo och skölj av den i rinnande vatten. Låt den torka liggandes naturligt i luften för att hindra att vatten rinner in i skaftet.

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode 5060198292231
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Lily Lolo
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Lily Lolo - Eye Liner & Smudge Brush

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg