FRI FRAKT
Från 590kr

Eticard - Djurens Rätt Gåvobevis

Det här gåvobeviset möjliggör vårt arbete för djuren som utnyttjas i djurförsök, men också vårt arbete för djuren i livsmedelsindustrin, pälsindustrin och djur som på andra sätt utnyttjas.


Vid köp av endast gåvokort är frakten 16 kr.

Tillgänglighet: I lager

30 kr
Eticard

Produktbeskrivning

Detaljer

FÖR VÅR FÅFÄNGAS SKULL

Botox licensieras för medicinskt bruk men används allt mer för kosmetiska ändamål. En injektion gör att rynkor försvinner för några månader framåt. Men priset för denna kortvariga effekt betalas av hundratusentals möss.

Den höga giftigheten hos botox kräver att varje tillsverkningssats måste testas före användning. De möss som injiceras med de högsta doserna drabbas av förlamning, nedsatt syn och andningssvårigheter. De dör sedan av kvävning.

Djurens Rätt arbetar för att de plågsamma testerna ska bort. Nu har två företag som tillverkar botox i EU fått godkännande för att använda tester som baseras på mänskliga celler istället för djur. Det bevisar att det går att testa botox utan att utsätta djur för lidande.

Det här gåvobeviset möjliggör vårt arbete för djuren som utnyttjas i djurförsök, men också vårt arbete för djuren i livsmedelsindustrin, pälsindustrin och djur som på andra sätt utnyttjas.

Om Eticard

Vill du bidra till en mer rättvis värld? Tycker du att vi borde göra något åt konsumtionshysterin? Är du trött på att leta presenter till någon som redan har allt? Med ett gåvobevis från Eticard gör du världen lite bättre.

Att bidra till en mer rättvis värld och samtidigt minska konsumtionen av meningslösa presentartiklar gör Eticard till den perfekta gå-bort-presenten. Miljö, mänskliga rättigheter, barns förhållanden, samhällsutveckling, djur och natur – vilka frågor engagerar dig? Köp ditt gåvobevis direkt i handeln och ladda det enkelt med valfritt belopp direkt i din telefon.

Gåvobevis är inget nytt. Det som gör Eticard unikt är tillgängligheten och enkelheten att skapa en gåva som gör skillnad inom det område som engagerar dig och/eller mottagaren. Anslutna organisationer är Amnesty, Greenpeace, Ecpat, Diakonia och Djurens Rätt. Med en genomtänkt design och kommunikation tror vi också att gåvoupplevelsen blir lite mer intressant för mottagaren. Du köper ditt gåvobevis hos oss på Kissed by Eco för 30 kronor och laddar det med valfritt belopp direkt i telefonen.

1. Köp 

Stej 1

Du köper ditt gåvobevis hos en Eticard-återförsäljare. Det kostar 30 kr inklusive medföljande kuvert.

2. Ladda

Steg 2

Ladda gåvobeviset med valfritt belopp (minst 100 kr) enkelt med din telefon. Här anger du också det specifika serienummer som är tryckt på varje gåvobevis.

3. Klart

Steg 3

Skriv en personlig hälsning och lägg gåvobeviset i det medföljande kuvertet. Klart!

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Eticard
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Eticard - Djurens Rätt Gåvobevis

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg