FRI FRAKT
Från 590kr

Eticard - Diakonia Gåvobevis

Hjälp oss ge de unga kvinnorna i Bangladesh vind i ryggen. En del har redan tagit sina första tramptag mot jämställdhet, men det finns många fler att hjälpa upp i sadeln. Donationen i det här gåvobeviset bidrar till att stödja verksamheten.


Vid köp av endast gåvokort är frakten 16 kr.

Tillgänglighet: I lager

30 kr
Eticard

Produktbeskrivning

Detaljer

I FARIDPUR ÄR CYKELN SNABBASTE VÄGEN TILL JÄMLIKHET.

”Jag lärde mig cykla i smyg. Jag älskar min cykel. När jag gifter mig kommer jag göra allt för att övertyga min man om alla fördelar med att kvinnor cyklar.” 17-åriga Onila Roni Roy är en av många unga kvinnor som vi och vår samarbetsorganisation Manab Kallyan Parishar (MKP) stöttar i deras kamp för frigörelse.

Här i Sverige kan det framstå som smått ofattbart att flickor inte uppmuntras att ta sig fram på egen hand. Men så ser verkligheten ut i norra Bangladesh. Varför just cykling? För att det är en enkel och symbolisk handling.

Hjälp oss ge de unga kvinnorna vind i ryggen. En del har redan tagit sina första tramptag mot jämställdhet, men det finns många fler att hjälpa upp i sadeln. Donationen i det här gåvobeviset bidrar till att stödja verksamheten.

Om Eticard

Vill du bidra till en mer rättvis värld? Tycker du att vi borde göra något åt konsumtionshysterin? Är du trött på att leta presenter till någon som redan har allt? Med ett gåvobevis från Eticard gör du världen lite bättre.

Att bidra till en mer rättvis värld och samtidigt minska konsumtionen av meningslösa presentartiklar gör Eticard till den perfekta gå-bort-presenten. Miljö, mänskliga rättigheter, barns förhållanden, samhällsutveckling, djur och natur – vilka frågor engagerar dig? Köp ditt gåvobevis direkt i handeln och ladda det enkelt med valfritt belopp direkt i din telefon.

Gåvobevis är inget nytt. Det som gör Eticard unikt är tillgängligheten och enkelheten att skapa en gåva som gör skillnad inom det område som engagerar dig och/eller mottagaren. Anslutna organisationer är Amnesty, Greenpeace, Ecpat, Diakonia och Djurens Rätt. Med en genomtänkt design och kommunikation tror vi också att gåvoupplevelsen blir lite mer intressant för mottagaren. Du köper ditt gåvobevis hos oss på Kissed by Eco för 30 kronor och laddar det med valfritt belopp direkt i telefonen.

1. Köp 

Stej 1

Du köper ditt gåvobevis hos en Eticard-återförsäljare. Det kostar 30 kr inklusive medföljande kuvert.

2. Ladda

Steg 2

Ladda gåvobeviset med valfritt belopp (minst 100 kr) enkelt med din telefon. Här anger du också det specifika serienummer som är tryckt på varje gåvobevis.

3. Klart

Steg 3

Skriv en personlig hälsning och lägg gåvobeviset i det medföljande kuvertet. Klart!

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Eticard
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Eticard - Diakonia Gåvobevis

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg