FRI FRAKT
Från 590kr

Dr Bronner's - Pure-Castile Liquid Soap Tea Tree, 475 ml

Ekologisk Flytande Tvål med Tea Tree

Dr Bronner´s Tea tree tvål innehåller tea treeolja som är naturligt antiseptisk och används för att lindra hudproblem som akne, dermatit och psoriasis.

Tillgänglighet: I lager

159 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Dr Bronner´s Tea tree tvål innehåller tea treeolja som är naturligt antiseptisk och används för att lindra hudproblem som akne, dermatit och psoriasis.
En organiskt certifierad tvål som innehåller fin extra virgin kokosolja, olivolja och hampaolja och är fri från konserveringsmedel. Detta kombinerat med rena eteriska oljor skapar en flytande tvål som ger ett sammetslent lödder som lämnar huden mjuk och len. Dr Bronner´s är den bäst säljande ekologiska tvålen i USA.

Alla tvålar är bara certifierade av Oregon Tilth, och till samma rigorösa standard som USDA National Organic Program (standarden som certifierar ekologiska livsmedel), och självklart FAIRTRADE märkta av den ansedda Schweiziska certifieraren IMO.

Dr Bronner's tvålar kan användas till allt från dusch och bad till ansiktstvätt och till och med som rengöring när du städar!
 
För att använda Dr Bronner’s när du städar, blanda ut en del tvål med 40 delar vatten Tips på hur du använder Dr Bronner's produkter för rengöring hittar du här!

  • Certifierad Fair Trade
  • USDA National Organic Program
  • 100% vegansk
  • Återvinningsbar flaska tillverkad av 100% återvunnet material.

InnehållVatten, ekologisk kokosolja*, kaliumhydroxid, ekologisk olivolja*, tea tree extrakt, ekologisk hampaolja, ekologisk jojobaolja, ekologisk pepparmintolja, citronsyra, tokoferol.

* Fair Trade

Mer information

Mer information

Namn 2 Ekologisk Flytande Tvål med Tea Tree
Barcode 18787244258
Storlek 475 ml
Hudtyp Akne & blandhy, För alla, Känslig hy, Kliande hy, Normal hy, Torr hy
Brand Dr Bronners
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Dr Bronner's - Pure-Castile Liquid Soap Tea Tree, 475 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg