FRI FRAKT
Från 590kr

Dr Bronner's - Pure-Castile Liquid Soap Almond, 475 ml

Ekologisk Flytande Tvål med Mandel

Dr Bronner's tvål med doft av mandel innehåller ekologiska oljor och mandelextrakt. Njut av en ljuvlig mandeldoftande stund i duschen eller badet.
Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

159 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Dr Bronner's tvål med doft av mandel innehåller ekologiska oljor och mandelextrakt. Njut av en ljuvlig mandeldoftande stund i duschen eller badet.

En organiskt certifierad tvål som innehåller fin extra virgin kokosolja, olivolja och hampaolja och är fri från konserveringsmedel. Detta kombinerat med rena eteriska oljor skapar en flytande tvål som ger ett sammetslent lödder som lämnar huden mjuk och len. Dr Bronner´s är den bäst säljande ekologiska tvålen i USA.
Dr Bronner's tvål är en 18 i 1-produkt och kan användas till mycket! Använd tvålen både till dusch och bad, som handtvål, till ansiktsrengöring, som rakkräm, som diskmedel, massageolja och till biltvätten.
 
Alla tvålar är bara certifierade av Oregon Tilth, och till samma rigorösa standard som USDA National Organic Program (standarden som certifierar ekologiska livsmedel), och självklart FAIRTRADE märkta av den ansedda Schweiziska certifieraren IMO.
 
Dr Bronner's tvålar kan användas till allt från dusch och bad till ansiktstvätt och till och med som rengöring när du städar!
 
För att använda Dr Bronner's när du städar, blanda ut en del tvål med 40 delar vatten. Tips på hur du använder Dr Bronner's produkter för rengöring hittar du här!

  • Certifierad Fair Trade
  • USDA National Organic Program
  • 100% vegansk
  • Återvinningsbar flaska tillverkad av 100% återvunnet material.

InnehållWater, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide**, Organic Olive Oil*, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Natural Almond Fragrance, Citric Acid, Tocopherol.

* Fair Trade

Mer information

Mer information

Namn 2 Ekologisk Flytande Tvål med Mandel
Barcode 18787241158
Storlek 475 ml
Hudtyp För alla, Normal hy
Brand Dr Bronners
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (1)

För lättflytandeRecension av Malin
Betyg
Doftar helt fantastiskt av mandlar, men jag störde mig på att den inte känns dryg då den är väldigt vattnig och tunnflytande. (Skrevs den 2017-09-11)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Dr Bronner's - Pure-Castile Liquid Soap Almond, 475 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg