FRI FRAKT
Från 590kr

Parfym

Veganska parfymer

Exklusiva veganska ekologiska parfymer av de finaste ingredienser. Fina dofter som passar för olika tillfällen. Byt doft efter humör, årstid eller tillfälle, kanske en lättare doft till vardags, en fräsch blommig doft på sommaren, en tyngre kryddigare doft på vintern och en lyxig intensiv doft på festen?

Vi har solida parfymer, Eau de Parfume från Unique och Fiilit, parfymoljor och cologner tillverkade av fina, naturliga ingredienser. Inga råvaror är av animaliskt ursprung och givetvis testas produkterna inte på djur. 

Solida parfymer kan även användas som hudkräm, handkräm eller nagelbandscreme, och är perfekta att ta med i handväskan eller på resan.

 Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 36

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Darling

  Uniques Eau de Parfume Darling, är en sofistikerade doft som omfamnar dig. Doften är en blandning av vårblom och kryddiga element med en delikat touch av vanilj och rosor. Stimulerande, lyxig doft som påminner dig om dina käraste minnen.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Fionia

  Uniques Eau de Parfume Fionia är som en vindpust från en sommardag på danska ön Fyn. Den fräscha fusionen av dess fruktiga, saftiga gourmandnoter för tankarna omedelbart till sommaren. Toppnoterna av melon och apelsin lockar dina sinnen och en touch av persika ger doften en söt twist.

  729 kr
 • 1 recension(er)

  UNIQUE
  Eau de Parfum Fusion

  Uniques Eau de Parfume Fusion kommunicerar med sin doft historien om ditt livs äventyr. Modern chypre och förföriska noter av ros och exotisk vanilj kombineras i en lyxig och unik kombination. Doften gör att du känner självförtroende och styrka.

  729 kr
 • 1 recension(er)

  UNIQUE
  Eau de Parfum Hygge

  Uniques Eau de Parfume Hygge är en härlig kombination av fruktighet och röda bär, en hyllning till berömda danska ordet hygge. Hygge står för en mysig känsla, att njuta av små saker och koppla av tillsammans med ett gott humör.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Ingrid

  Uniques Eau de Parfume Ingrid är en kunglig rosig doft som avrundas mjukt till vanilj. Drottning Ingrid grundade många rosenträdgårdar i Danmark, som fortfarande kan besöks idag. Denna lyxiga, nyanserade och tidlösa doft är en hyllning till dessa trädgårdar.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Summer

  Summer omsluter dig med sommarens doft som kombinerar chypre, fruktighet, blommor och träd. Du minns sommarnätter och varm vind mot din hud.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfume Mini

  Miniparfymer från Unique! De underbara ekologiska parfymerna från Unique i 10 ml miniflaskor - perfekt för resan och handväskan.

  265 kr
 • 1 recension(er)

  UNIQUE
  Eau de Parfume TEST

  Osäker på vilken doft du ska välja? Testa de ljuvliga parfymerna från Unique innan du köper originalstorlek. Frakt för endast en test är 19 kr.

  49 kr
 • FIILIT
  Eau de Parfume TEST

  Osäker på vilken doft du ska välja? Testa de ljuvliga parfymerna från Fiilit innan du köper originalstorlek. Frakt för endast en test är 19 kr.

  29 kr
 • FIILIT
  Eau de Parfume Refill Spray

  FiiLiT Parfum de Voyage är en lyxig parfym som kan användas som den är eller som refill till Wooden Case Spray. Parfymen är vegansk, cruelty-free och med respekt för naturen och finns i flera unika dofter som tar dig med på en doftresa världen runt.

  199 kr
 • 1 recension(er)

  FIILIT
  Eau de Parfume Wooden Case Spray

  FiiLiT Parfum de Voyage är en lyxig parfym i en fin träask, vegansk, cruelty-free och med respekt för naturen. Parfymen finns i flera unika dofter som tar dig med på en doftresa världen runt.

  279 kr
 • 1 recension(er)

  AROMI
  Solid Perfume Exotic Bouquet

  Solid parfym från Aromi. Exotic Bouquet är en söt, blommig blandning av lotusblomma, natthyacint, röda vinbär, rosa guava, mysk och tränoter.

  169 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 36

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 12 av totalt 36