FRI FRAKT
Från 590kr

Doft

Doft

Handtillverkade parfymer, parfymoljor och cologner tillverkade från grunden i små satser och av de finaste ingredienser. Inga råvaror av animaliskt ursprung används och givetvis testas produkterna inte på djur. Solida parfymer kan även användas som hudkräm, handkräm eller nagelbandscreme, och är perfekta att ta med i handväskan eller på resan.

 Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 34

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 2 recension(er)

  ORGANICS BY SARA
  Perfume Oil Roll-On Fresh vanilla

  Ekologisk parfymolja med underbar doft av citrus och vanilj i smidig roll-on flaska.

  279 kr
 • AROMI
  Perfume Oil Roll-On Wild Blooms

  Wild blooms roll-on parfymolja med en blandning av apelsinblomma, bergamot, bärnsten, mysk, vetiver, pion, liljekonvalj och iris.

  219 kr
 • AROMI
  Perfume Oil Roll-On Exotic Bouquet

  Exotic bouquet roll-on parfymolja med en blandning av guava, mysk, tuberos/natthyacint, röda vinbär och Indisk lotus.

  219 kr
 • 2 recension(er)

  AROMI
  Perfume Oil Roll-On Earthy Botanical

  Earthy Botanical roll-on parfymolja med en blandning av äppelblom, bergamot, jasmin, ylang ylang, mysk* och vanilj. 

  219 kr
 • FIILIT
  Eau de Parfume Refill Spray

  FiiLiT Parfum de Voyage är en lyxig parfym som kan användas som den är eller som refill till Wooden Case Spray. Parfymen är vegansk, cruelty-free och med respekt för naturen och finns i flera unika dofter som tar dig med på en doftresa världen runt.

  199 kr
 • FIILIT
  Eau de Parfume Wooden Case Spray

  FiiLiT Parfum de Voyage är en lyxig parfym i en fin träask, vegansk, cruelty-free och med respekt för naturen. Parfymen finns i flera unika dofter som tar dig med på en doftresa världen runt.

  279 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfume Mini

  Miniparfymer från Unique! De underbara ekologiska parfymerna från Unique i 10 ml miniflaskor - perfekt för resan och handväskan.

  265 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Summer

  Summer omsluter dig med sommarens doft som kombinerar chypre, fruktighet, blommor och träd. Du minns sommarnätter och varm vind mot din hud.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Ingrid

  Uniques Eau de Parfume Ingrid är en kunglig rosig doft som avrundas mjukt till vanilj. Drottning Ingrid grundade många rosenträdgårdar i Danmark, som fortfarande kan besöks idag. Denna lyxiga, nyanserade och tidlösa doft är en hyllning till dessa trädgårdar.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Hygge

  Uniques Eau de Parfume Hygge är en härlig kombination av fruktighet och röda bär, en hyllning till berömda danska ordet hygge. Hygge står för en mysig känsla, att njuta av små saker och koppla av tillsammans med ett gott humör.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Fusion

  Uniques Eau de Parfume Fusion kommunicerar med sin doft historien om ditt livs äventyr. Modern chypre och förföriska noter av ros och exotisk vanilj kombineras i en lyxig och unik kombination. Doften gör att du känner självförtroende och styrka.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Fionia

  Uniques Eau de Parfume Fionia är som en vindpust från en sommardag på danska ön Fyn. Den fräscha fusionen av dess fruktiga, saftiga gourmandnoter för tankarna omedelbart till sommaren. Toppnoterna av melon och apelsin lockar dina sinnen och en touch av persika ger doften en söt twist.

  729 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 34

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 12 av totalt 34