FRI FRAKT
Från 590kr

Zuii Organic

Zuii Organic

Zuii Organic – flora makeup

Zuii Organic är certifierad ekologisk makeup från Australien.

Zuii hyllar naturen har och skapat ett unikt makeupmärke med ekologiska blommor, näringsrika oljor, vitaminer och mineraler. Allt för att vårda, skydda och öka din huds och vår planets välmående.  Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 31

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • ZUII ORGANIC
  Certified Organic Flora Self Tanning Foam: välj n...

  Zuii Organic Flora Self Tanning Foam är en mousse som omedelbart skapar en djupt solkysst hud! Moussen ger en djup, gyllene solbränna utan några orange nyanser och de näringsrika ingredienserna ger din hud en glöd.

  439 kr
 • ZUII ORGANIC
  Certified Organic Quad Eyeshadow Palette: Välj F...

  Zuiis unika och talkfria ekologiska blandning av ros-, kamomill- och jasminpulver, berikat med naturliga vitaminer och mineraler ger både en subtil och sofistikerad palett av färger.

  460 kr
 • 1 recension(er)

  ZUII ORGANIC
  Colour Corrective Primer

  Organic Colour Corrective Primer från Zuii jämnar ut hudtonen och neutraliserar missfärgningar före applicering av foundation.

  297 kr
 • ZUII ORGANIC
  Diamond Sparkle Blush Blossom

  Zuii Diamond Sparkle Blush i nynsen Blossom är en skimrande highlighter som framhäver dina kinders vackra konturer med gnistrande vit diamantlyster. 

  270 kr
 • ZUII ORGANIC
  Diamond Sparkle Blush Mango

  Zuii Diamond Sparkle Blush i nynsen Melon är en fint skimrande highlighter som framhäver dina kinders vackra konturer i en gnistrande ljus kombination av mango och beige som ger en härlig lyster. 

  270 kr
 • ZUII ORGANIC
  Duo Eyeshadow Palette Bombshell

  En fin ask med spegel i locket innehållande två ögonskuggor i perfekt matchade färgkombinationer. Kominationen Bombshell består av en skimrande ljusgrå/silvrig nyans och en matt svart nyans

  289 kr
 • ZUII ORGANIC
  Duo Eyeshadow Palette Classic

  En fin ask med spegel i locket innehållande två ögonskuggor i perfekt matchade färgkombinationer. Kominationen Classic består av en ljusbeige/guldig nyans och en mörkbrun nyans.

  289 kr
 • ZUII ORGANIC
  Duo Eyeshadow Palette Sunset

  En fin ask med spegel i locket innehållande två ögonskuggor i perfekt matchade färgkombinationer. Kominationen Sunset består av en brun/bronsig nyans och en mörkbrun/guldig nyans.

  289 kr
 • ZUII ORGANIC
  Flora Blush Nector

  Ett lättapplicerat pigmentrikt lätt skimrande rouge i en matt rosa med underton av terrakotta.

  245 kr
 • ZUII ORGANIC
  Flora Gradual Tan Face Lotion

  Zuii Organic Flora Gradual Tan Face Lotion är en brun-utan-sol-kräm för ansiktet med föryngrande egenskaper. 

  290 kr
 • ZUII ORGANIC
  Flora Luminising Créme Saturn

  Zuii Organic's ekologiska lysterkräm ger en fin lyster på solbränd hud. Lysterkrämen återfuktar och ger huden en sammetslen känsla och en härlig glöd.

  238 kr
 • 2 recension(er)

  ZUII ORGANIC
  Flora Vegan Mascara Välj Färg

  Skapa en lyxig look med Zuiis unika ekologiska veganmascara. Mascaran är helt vegan och ger dig vackra och välskötta ögonfransar. Nässlans och åkerfräkens egenskaper stärker och vårdar fransarna. Mascaran är berikad med läkande D- och E-vitaminer som ger ett resultat som håller länge.

  220 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 31

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 12 av totalt 31