FRI FRAKT
Från 590kr

YAG Mineral

YAG Mineral

YAG Sweden - Vegansk mineralmakeup från Halmstad

YAG Sweden använder sig bara av de absolut finaste råvarorna och tillverkningen sker i Sverige. YAG's produkter är ekologisk vardagslyx från naturen till riktigt bra priser. Inga onödiga eller kemiska tillsattser finns i produkterna, hos Kissed By Eco har vi handplockat de veganska produkterna i väntan på att hela sierien ska bli 100 % vegan. Dom passar dessutom alla åldrar och alla hudtyper, även den som har känslig hud, rosacea eller vuxen/tonårsacne.

YAG swedens makeupserie är helt ekologisk och tillverkas av de absolut finaste råvarorna i Halmstad, Sverige. Produkterna i den fina mineralmakeupserien innehåller varken talk, mineralolja, bismuth, konserveringsmedel eller parfym. Snart är YAG Sweden 100 % vegan! YAG - You Are Gorgeous!

 Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 22

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 2 recension(er)

  YAG SWEDEN
  Mascara Svart

  Svart vattenlöslig mascara fullproppad med kolsvarta mineralpigment.

  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Mineral Ögonskugga Välj färg

  En ögonskugga är till för att lyfta fram det bästa hos dina ögon. Vare sig du vill ha en naturlig vardagslook eller en intensivare kvällsmakeup är Yag Sweden Mineral eyeshadow lätt att använda. Läs mer om de olika nyanserna i texten nedan.

  169 kr
 • 1 recension(er)

  YAG SWEDEN
  Läppstift i flera färger

  Vårdande och sköna mineralläppstift från YAG Sweden som tillverkas för hand i Halmstad. 

  199 kr
 • 1 recension(er)

  YAG SWEDEN
  Mineral Foundation

  YAG mineral foundation finns i 8 olika nyanser. En foundation används för att få ett jämnare underlag i ansiktet, en grund för en perfekt makeup. Läs mer om de olika nyanserna i texten nedan.  

  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Bronz Glimmer

  Bronz Glimmer är ett puder som du använder när du känner dig blek och glåmig eller bara vill skugga kindbenen med en mörkare lyster nedanför din rouge eller använd den som ögonskugga.

  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Pale Shimmer

  Pale Shimmer används som highlighter ovanför din rouge, under ögonbrynet eller som en lyxig bas på hela ditt ögonlock, innan du lägger på dina andra skuggor.

  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Veil Fix

  Ett helt transparant puder som fixerar din makeup och mattar ner blanka partier.

  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Rouge Lovely Apricot

  Rouge med en lite varmare underton, lite åt det aprikosa hållet.

  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Rouge Pink Dream

  Rouge med en kallare rosa underton. En vacker nyans med lyster!

  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Rouge Apple Blush

  En lite intensivare röd underton i denna rouge. Ger härliga äppelkinder!

  199 kr
 • YAG SWEDEN
  Cover Paste Cover's Red

  Cover Paste Cover´s Red är en concealer med extra god täckningsförmåga. Den passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig.Concealer Cover´s red är av gröna pigment för att dölja rött. Rött tar ut grönt i färgcirkeln. Du kan använd den på alla röda märken så som ärr, rosacea och acne.

  229 kr
 • YAG SWEDEN
  Cover Paste Cover's Dark

  Cover Paste Cover´s Dark är en concealer med extra god täckningsförmåga. Den passar speciellt bra till dig som är torr och fnasig. Du använder Cover's Dark på mörka fläckar och dom mörkare partierna runt näsan samt under ögonen. Har du röda märken börjar du med den gröna concealern och lägger denna ovanpå där det behöver ljusas upp mer.

  229 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 22

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 12 av totalt 22