FRI FRAKT
Från 590kr

Váli

Váli Company & Brands skapades efter insikten om att det inte finns tillräckliga produkter som tillgodoser behovet hos män med grov, lockig skäggväxt eller känslig hud.

Produkterna från Váli Company & Brands består av en serie högkvalitativa produkter med naturliga ingredienser som är bra för både plånbok och miljö.Givetvis är både rakborsten och rakrämen 100 % vegan!

 Läs mer

6 artiklar

per sida

  • VáLI
    Dubbelrakblad

    Váli dubbelrakblad tillverkas av högkvalitativt rostfritt svenskt stål. 

    49 kr
  • VáLI
    Rakborste av syntetborst

    Váli säkerhetshyvel - med endast ett enda blad i perfekt vinkel skär den i jämn nivå med huden utan drag och slit. Håret får därmed en bra chans att kunna växa ut normalt igen efter rakningen. Utan utslag och irritation.

    219 kr
  • VáLI
    Rakkräm

    Váli rakräm ger ett rikt och fylligt lödder som lyfter skäggstråna samt återfuktar och reparerar huden. Ger ett bra glid mellan blad och hud för enkla och säkra stråk.

    99 kr
  • VáLI
    Rakpaket

    Ett exklusivt rakset från Váli för en mjuk och krångelfri rakning. Upplev den klassiska rakningen med svensktillverkade naturliga produkter!

    649 kr
  • VáLI
    Rakställ

    Vális snygga rakställ passar till vår säkerhetshyvel samt rakborste. OBS! Bilden visar rakhyvel och rakborste endast i illustrativt syfte. Ingår ej tillsammans med denna produkt.

    299 kr
  • VáLI
    Säkerhetshyvel

    Váli säkerhetshyvel - med endast ett enda blad i perfekt vinkel skär den i jämn nivå med huden utan drag och slit. Skäggstråna får därmed en bra chans att växa ut normalt igen efter rakningen. Utan utslag och irritation. Svensktillverkade produkter med italiensk design och av hög kvalité.

    269 kr

6 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 6 av totalt 6