FRI FRAKT
Från 590kr

Unique

Unique

Unique Beauty Eau de Parfum är morgondagens sofistikerade, ekologiskt certifierade, hållbara, tidlösa och unika dofter. Genom att kombinera innovativ alkemi och modern vetenskap med natur, gastronomi och estetisk inspiration, är dofterna utformade för att fängsla känslorna och väcka fantasin

Unique Beauty Eau de Parfum är skapade med 100 % naturliga ingredienser som kommer från underbara kryddor, frukter, bär och blommor. Unika doftnoter i kombination blir till unika signaturdofter och på grund av varje kropps egen kemi, temperatur och kroppsdoft är parfymen alltid unik med bäraren.Parfymerna är helt veganska.

Hitta din egen, unika doft!

 Läs mer

8 artiklar

per sida

 • UNIQUE
  Eau de Parfum Darling

  Uniques Eau de Parfume Darling, är en sofistikerade doft som omfamnar dig. Doften är en blandning av vårblom och kryddiga element med en delikat touch av vanilj och rosor. Stimulerande, lyxig doft som påminner dig om dina käraste minnen.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Fionia

  Uniques Eau de Parfume Fionia är som en vindpust från en sommardag på danska ön Fyn. Den fräscha fusionen av dess fruktiga, saftiga gourmandnoter för tankarna omedelbart till sommaren. Toppnoterna av melon och apelsin lockar dina sinnen och en touch av persika ger doften en söt twist.

  729 kr
 • 1 recension(er)

  UNIQUE
  Eau de Parfum Fusion

  Uniques Eau de Parfume Fusion kommunicerar med sin doft historien om ditt livs äventyr. Modern chypre och förföriska noter av ros och exotisk vanilj kombineras i en lyxig och unik kombination. Doften gör att du känner självförtroende och styrka.

  729 kr
 • 1 recension(er)

  UNIQUE
  Eau de Parfum Hygge

  Uniques Eau de Parfume Hygge är en härlig kombination av fruktighet och röda bär, en hyllning till berömda danska ordet hygge. Hygge står för en mysig känsla, att njuta av små saker och koppla av tillsammans med ett gott humör.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Ingrid

  Uniques Eau de Parfume Ingrid är en kunglig rosig doft som avrundas mjukt till vanilj. Drottning Ingrid grundade många rosenträdgårdar i Danmark, som fortfarande kan besöks idag. Denna lyxiga, nyanserade och tidlösa doft är en hyllning till dessa trädgårdar.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfum Summer

  Summer omsluter dig med sommarens doft som kombinerar chypre, fruktighet, blommor och träd. Du minns sommarnätter och varm vind mot din hud.

  729 kr
 • UNIQUE
  Eau de Parfume Mini

  Miniparfymer från Unique! De underbara ekologiska parfymerna från Unique i 10 ml miniflaskor - perfekt för resan och handväskan.

  265 kr
 • 1 recension(er)

  UNIQUE
  Eau de Parfume TEST

  Osäker på vilken doft du ska välja? Testa de ljuvliga parfymerna från Unique innan du köper originalstorlek. Frakt för endast en test är 19 kr.

  49 kr

8 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 8 av totalt 8