FRI FRAKT
Från 590kr

The Humble Co - Natural Toothpaste Fresh Mint, 75 ml

Naturlig tandkräm med fluor för vuxna

Tandkräm från HumbleBrush som är snäll mot miljön, vegansk och ett modernt alternativ till annan tandkräm. Tandkrämen är utvecklad av tandläkare, den är för vuxna och innehåller fluor.

Tillgänglighet: I lager

39 kr
The Humble Co.

Produktbeskrivning

Detaljer

SNÄLL MOT VÅR PLANET - Den här tandkrämen är snäll mot miljön, vegansk och ett modernt alternativ till annan tandkräm.

UTVECKLAD AV TANDLÄKARE - Det är den enda tandkrämen på marknaden som utvecklats, används och stöds av professionella tandläkare. Stödet från tandläkarexperter runt om i världen gör att vår tandkräm är att lita på.

ÖDMJUK MOT ANDRA - The Humble Co. stöder Humble Smile Foundations mål att realisera projekt runt om i världen där behov av munvård är som störst. Go Humble, Give Smiles - varje köp av Humble gör skillnad.

Användning: Borsta varsamt alla tandytor, tandkött och tunga i minst 2 minuter, två gånger om dagen. För extra skydd, undvik frekvent intag av sur och sockrad dryck och mat. För vår miljös skull, borsta med en nedbrytbar Humble Brush. Det är vår planet, vårt hem, och vi måste värna om den. 

Förpackningen är tillverkad med patenterad GreenLeaf technology, en optimerad produktionsprocess som innebär mindre plastinnehåll och minskad påverkan på miljön.

Innehåll: HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, AQUA, HYDRATED SILICA, LAURYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, MENTHA PIPERITA OIL, SODIUM FLUORIDE, ZINC GLUCONATE, MENTHOL, STEVIA REBAUDIANA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SALVIA TRILOBA LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, COMMIPHORA MYRRHA RESIN EXTRACT, LIMONENE, CI 77891

Mer information

Mer information

Namn 2 Naturlig tandkräm med fluor för vuxna
Barcode Nej
Storlek 75 ml
Hudtyp Nej
Brand The Humble Co.
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: The Humble Co - Natural Toothpaste Fresh Mint, 75 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg